Η μπάτσα των μικρομεσαίων

Η μπάτσα των μικρομεσαίων

Μάιος 29, 2019 - 16:49
0 σχόλια

Και κλάμα, που λέτε ω άνδρες Τριπολίτες, στην Κουμουνδούρου. Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, βασικά, αλλά και για το γεγονός ότι η ηγεσία του κόμματος δεν λέει να καταλάβει ότι η μεσαία τάξη τής γύρισε πίσω το χαστούκι στις κάλπες.

Ο Αλέξης επιμένει στη «δημοκρατία των πολλών», και στο «εμείς είμαστε με τους πολλούς», όπου «πολλοί» οι άνθρωποι των λεγόμενων λαϊκών στρωμάτων και λαϊκών γειτονιών. Διάφορα στελέχη του κόμματος τού επισημαίνουν, όμως, ότι το κόμμα έχει γράψει εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του την εξαφανισμένη, πλέον, μεσαία τάξη. Εκείνους τους ανθρώπους που φορολογούνται με άμεσους και έμμεσους φόρους στο 70% του εισοδήματός τους. Που επειδή έχουν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, βλέπουν τα τεκμήρια να ανεβαίνουν στον Δία. Όλους αυτούς που φρόντισαν να καταστρέψουν με μαεστρία οι προηγούμενοι, τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, τους ξέχασε ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εξαντλήσαμε τους μεσαίους και τους φτωχοποιήσαμε και μετά τους δίναμε επιδόματα», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όχι φανερά μετανιωμένος.

Παίδες συριζαίοι: Για πείτε, κάνατε τίποτα για να φορολογήσετε εκείνους που τα μασάνε από παντού; Ελέγξατε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής; Το μαύρο χρήμα; Το λαθρεμπόριο καυσίμων καλπάζει και ουδεμία κίνηση να σταματήσει το κακό, με πρόσχημα τα καινούρια λογισμικά που δεν δουλεύουν.

Ακόμα και στα σχολεία, οι γονείς πληρώνουν τη γραφική ύλη και τα χρειαζούμενα των παιδιών! Πενήντα ευρώ «κουστουμάκι» με το καλημέρα στα νηπιαγωγεία για να πάρουν οι δάσκαλοι χαρτί και κιμωλίες.

Ας μην χαίρονται και οι νεοδημοκράτες για την τάχα μετακίνηση του εκλογικού σώματος, γιατί και ο Κυριάκος κάτι διχίλιαρα τάζει για κάθε νεογέννητο, δεν τον ακούσαμε να λέει τίποτα άξιο λόγου για πραγματική φοροελάφρυνση..

Καλοφάγωτη η μπάτσα και περαστικά!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.