Η μπασκετική συνάντηση των ακαδημιών του Αρκαδικού με του Σάκη Καρύδα (pics,vid)

Η μπασκετική συνάντηση των ακαδημιών του Αρκαδικού με του Σάκη Καρύδα (pics,vid)

Μάρτιος 31, 2019 - 21:02
0 σχόλια

Κυριακή γεμάτη μπάσκετ ήταν αυτή της τελευταίας μέρας του Μάρτη για τα παιδιά των ακαδημιών του Αρκαδικού τα οποία υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν τα παιδιά των νεοσύστατων ακαδημιών του Σάκη Καρύδα.

Ένας παλιός γνωστός και αγαπημένος που το όνομα του συνδέεται με τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις της ιστορίας του Αρκαδικού ο Σάκης Καρύδας επέστρεψε στην Τρίπολη όχι ως αθλητής αλλά ως προπονητής και υπεύθυνος των δικών του ακαδημιών μπάσκετ στην Γαστούνη της Ηλείας.

Ο Σάκης Καρύδας εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο συνδεδμένο με το μπάσκετ δημιουργώντας τις δικές του ακαδημίες με στόχο να μεταλαμπαδεύσει στους νεότερους τις εμπειρίες του από τα παρκέ και να αναδείξει νέα μπασκετικά ταλέντα από την περιοχή της Ηλείας.

Στον νομό μας αν υπάρχει μια ομάδα συνώνυμο των μπασκετικών ακαδημιών με διαχρονική προϊστορία δεν είναι άλλη από τον Αρκαδικό ο οποίος συνεχίζει να επενδύει και να είναι προσηλωμένος στα τμήματα των υποδομών του.

Η κεντρική σάλα του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου γέμισε παιδιά και χαμόγελα με τις δύο ακαδημίες να πραγματοποιούν ένα πεντάωρο τουρνουά γεμάτο παιχνίδι, ψυχαγωγία και ασφαλώς μυστικά εκμάθησης με τους μικρούς αθλητές να έχουν την δυνατότητα να πάρουν αγωνιστική γεύση μέσα από διπλά παιχνίδια 5 εναντίον 5 σε ειδικές ηλικιακές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι του Αρκαδικού υποδέχθηκαν τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και τον Σάκη Καρύδα με τον πιο εγκάρδιο τρόπο με τον παλαίμαχο άσο και πρώην ηγέτη του ΣΕΦΑ να έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει ξανά με παλιούς φίλους από την ομάδα της Τρίπολης.

Στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησαν εκ μέρους του προπονητικού team των ακαδημιών του Αρκαδικού ο Νίκος Πολυζογόπουλος αλλά και ο Σάκης Καρύδας για τον ρόλο των ακαδημιών αλλά και του περιεχομένου τέτοιου είδους τουρνουά για τα παιδιά.

Μάλιστα ο Σάκης Καρύδας όπως τόνισε αυτό είναι το πρώτο ταξίδι για τις ακαδημίες του κάνοντας το στην Τρίπολη για τις ακαδημίες του Αρκαδικού πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του προέδρου του ΣΕΦΑ Μιχάλη Σμυρνιώτη και των ανθρώπων της διοίκησης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τουρνουά ακαδημιών του Αρκαδικού με του Σάκη Καρύδα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.