Η μιζέρια της Τρίπολης…

Η μιζέρια της Τρίπολης…

Απρίλιος 05, 2011 - 21:18
8 σχόλια

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συνδιοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Δήμο Τρίπολης και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το 3on3 δίνοντας την ευκαιρία σε 650 παιδιά τουλάχιστον παίξουν μπάσκετ έπειτα από εφτά χρόνια στη πλατεία του Άρεως. Πέρα από τις συμμετοχές στην υπό κατασκευή πλατειά έδωσαν το παρόν και αρκετοί φίλοι του αθλήματος δίνοντας παράλληλα και μία οικονομική ανάσα στα  «ταλαιπωρημένα» καταστήματα της πλατείας ελέω των εργων που γίνονται εδώ και μήνες ,ως εδώ όλα καλά…

Φαίνεται όμως πως στην Τρίπολη υπάρχουν άνθρωποι που δεν  αγαπόυν τον αθλητισμο, δεν θέλουν η πόλη τους να αναδεικνύεται και θέλουν να κάνει βήματα προς τα πίσω... Γιατί το λέμε αυτό; Την Κυριακή την ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτοι από αθλητές ,φίλους του αθλήματος και επισκέπτες η αστυνομία δέχτηκε καταγγελία για την μουσική που ακουγόταν!!!Η αστυνομία ως όφειλε έκανε τις απαραίτητες συστάσεις…
Και εδώ προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
Γιατί ο καταγγέλλων δεν έκανε μήνυση για ηχορύπανση και όχι μόνο όλο αυτό το διάστημα που γίνονται έργα στην πλατεία;
Η οχλαγωγία του κόσμου το καλοκαίρι τον ενοχλεί;
Τι κέρδισε με αυτή του την κίνηση;
Μήπως υπήρχε εμπάθεια προς το Δήμαρχο Γ.Σμυρνιώτη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης Σ.Κουκάκη και Χρ.Ζαμπαθά;
Ελπίζουμε πως στο μέλλον δεν θα ενοχλούμαστε και από τα μικρά παιδιά…
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Κοίτα με κάτι πράγματα που ασχολούνται και αυτός που κάλεσε την αστυνομία και αυτός που έγραψε το άρθρο για να επαινέσει έμμεσα στο τέλος Σμυρνιώτη, Κουκάκη, Ζαμπαθά. Απορώ ποιός απο τους δυό σας είναι πιο πολύ για τα πανηγύρια..

gia ta panigiria eisai esi pou den anagnorizeis oti egine kai kati kalo kai oti uparxoun blakes pou exoun empatheies...

Τον χαρακτηρισμό κράτα τον για τον εαυτό σου υπαλληλάκο . Εγώ δεν ανήκω στα γελοία στρατόπεδα σας. Είμαι από τους πολίτες που σας έχουν μουτζώσει όλους αλλά τους γλύφετε συνεχώς μπάς και πάρετε την ψήφο. Και αφού το arcadiaportal επιτρέπει το βρισίδι δεν υπάρχει πρόβλημα να σε αποκαλέσω και εγώ καραγκιόζη γλύφτη και λαμόγιο..

o suggrafeas dialuse monos tou to arthro stin proteleutaia paragrafo. den einai anagki ola na kinountai guro apo ton smurnioti kai tin parataksi tou i genikotera tis paratakseis tou dimotikou sumvouliou. pantos to tournoua basket itan kati pou eixe leipsei polu apo tin poli.

Φίλοι, ψυχραιμία!! Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να βριζομαστε συνέχεια μεταξύ μας. Θα πω και γω την άποψη μου σαν πατερας που βρέθηκα με το παιδί μου εκει. Η ΜΟΥΣΙΚΉ ήταν απαράδεκτη και σαν επιλογές αλλα και σε ότι αφορά την ένταση. Αν έπαιζα εγώ, θα μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Απο την άλλη δεν μπορω να πιστέψω ότι ο Σμυρνιώτης ή η Ζαμπαθά, μπορει να ευθύνονται για το ποια τραγούδια έπαιζαν και για το ότι τελικά ...κουφαθηκαμε... Όσο για τον συμπολίτη μας που κάλεσε την αστυνομία, προφανώς, δεν θα είχε πάρει τα ..χάπια του! Ας έκανε υπομονή και λίγες ώρες. Το πιο ενδιαφέρον θα ήταν να ρωτήσουμε τα παιδιά, αν τους άρεσε.

Κάποιος δεν πρέπει να πει και ένα μπράβο στην όλη διοργάνωση; Κάποιος έστειλε την αστυνομία, κάποιος άλλος τα βάζει με τη μουσική και κάποιος άλλος θέλει να ρωτήσουμε τα παιδιά... Τα παιδιά έδειξαν με την τεράστια συμμετοχή τους το πόσο ήθελαν να παίξουν και να χαρούν το παιχνίδι γεμίζοντας την Πλατεία Άρεως.

I MIZERIA TIS TRIPOLIS DEN EINAI AUTOS POU EPAIZE MOYSIKI OYTE AUTOS POU DIORGANOSE TO 3X3 OYTE AUTOS POU KALESE TIN ASTYNOMIA. I MIZERIA EINAI EINAI I KATHIMERINOTITA STIN POLI: MIA POLI POU EXEI NEKROSEI, ADEIA MAGAZIA (ME EKSAIRESI TA KAFE TO SK), APISTEUTI ANERGEIA (OUTE POU TOUS NOIAZEI TOYS VOLEMENOUS BYSMATOYXOUS), ADIAFORIA APO TIN EKASTOTE EKSOUSIA, OLOI TO PAIZOUN PARAGONTES, MIDEN KATHARIOTITA, ATHLITISMOS YPO TO MIDEN GIA TIN NEOLAIA, DROMOI OLO LAKOUVES ( AUTOI POU EXOUN TZIP DEN TOUS AGGIZEI). FILOI MOU THELEI POLI DOULEIA I POLI GIA NA FTASEI EKEI POU TIS AKSIZEI.

Φιλε costas, αυτο εννοουσα, ότι τα παιδιά το ευχαριστηθηκαν αλλα μπορει και καποια να τα ενοχλούσε που έπαιζε τόσο δυνατά η μουσική. Και δεν είμαι κάποιος, είμαι επώνυμος εδω μέσα, όπως βλέπεις.