Η Μεγαλοπολίτισσα Χριστίνα Στασινού πήρε το δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης (photos)

Η Μεγαλοπολίτισσα Χριστίνα Στασινού πήρε το δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης (photos)

Οκτώβριος 23, 2014 - 14:40
0 σχόλια

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου παραδόθηκαν τα διπλώματα καλαθοσφαίρισης Γ΄κατηγορίας Αθήνας , μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο κλειστό γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α.  στο Μαρούσι .

Στην τελετή αποφοίτησης παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ. Παναγιώτης Γιαννάκης , ο Γιάννης Χρυσανθακόπουλος , ο Σωκράτης Ηλιάδης , ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Αγγέλου , ενώ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησαν οι  Κώστας  Μίσσας , Αριστείδης Γολέμης και ο Τάκης  Τσαγκρούνης.

Μέσα στην ομάδα των νέων προπονητών που πέρασαν με επιτυχία  τις εξετάσεις του συνδέσμου προπονητών και παρέλαβαν τα διπλώματα τους , ήταν και μια Μεγαλοπολίτισσα  η Χριστίνα Στασινού, η οποία ασκεί τα καθήκοντα της στην ομάδα του Κ.Ο.Μ. Πελασγός , στα τμήματα Ακαδημιών.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , μίλησε με την Χριστίνα Στασινού η οποία μας είπε λίγα λόγια για την απόκτηση του διπλώματος  και αναφέρθηκε σε όσους την βοήθησαν.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα , εργασία-οικογένεια-αθλητισμός. Κατάφερα όμως με το πείσμα μου να ολοκληρώσω την σχολή , να πάρω το δίπλωμα και να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους 2 προπονητές και συνεργάτες μου Γεωργία Μανιάτη και Γεώργιο Τσατσουλή για την συμπαράσταση , παρότρυνση και εμπιστοσύνη που έδειξαν απέναντί μου να παρακολουθήσω την σχολή. Τους γονείς μου , τα αδέρφια μου και την οικογένεια μου , που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να παρακολουθήσω την σχολή προπονητών στην Αθήνα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον χώρο εργασίας μου το Super Market Αφοί Παναγιωτόπουλοι, για την εξυπηρέτηση στο πρόγραμμα.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στην Χριστίνα πάντα να φέρνει επιτυχίες και αν βοηθήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας να μας γεμίζουν με επιτυχίες.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.