Η Μεγαλοπολίτισσα Αγγελική Ανδρίτσου στο θέατρο Άβατον (vid)

Η Μεγαλοπολίτισσα Αγγελική Ανδρίτσου στο θέατρο Άβατον (vid)

Απρίλιος 04, 2017 - 17:00
0 σχόλια

 Το βιβλίο της Σταυρούλας Ζάμπρα «… με τη βούλα! », που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «συλλογές», έχει μεταφερθεί στη σκηνή του θεάτρου Άβατον από τις 23 Ιανουαρίου 2017. Ο Γιώργος Νινιός σκηνοθετεί την Αγγελική Ανδρίτσου, η οποία, μόνη επί σκηνής, μας διηγείται την ιστορία της Βούλας, μιας γυναίκας που είδε ξαφνικά όλη τη ζωή  της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και μας εξιστορεί το τότε και το τώρα της.

 Η ηθοποιός Αγγελική Ανδρίτσου από την Μεγαλόπολη , βρίσκεται στα πρώτα της βήματα στο θέατρο και στην παράσταση αυτή συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές. Σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου είναι η τελευταία παράσταση , όσοι θέλουν μπορούν να βρεθούν στο θέατρο Άβατον για να την παρακολουθήσουν.

δείτε μια συνέντευξη της Αγγελικής ΕΔΩ και κριτική του έργου ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το έργο

Η ζωή είναι ένα παραμύθι… Να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη γιατί μόνο τότε θα σου φέρει δώρα. Να πιστεύεις στη ζωή γιατί μόνο τότε θα έχεις ό,τι ονειρεύεσαι. Η Βούλα δεν πιστεύει στα παραμύθια! Δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και σιχαίνεται τις Κυριακές! Κι έχει τους λόγους της…  Η Βούλα βλέπει τη ζωή όπως είναι. Η δύναμή της και το χιούμορ της είναι τα όπλα της. Η Βούλα στηρίζει τις επιλογές της.

Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο: Σταυρούλα Ζάμπρα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νινιός
Θεατρική Διασκευή: Γιώργος Νινιός
Ερμηνεία: Αγγελική Ανδρίτσου
Πρωτότυπη Μουσική- Στίχοι : Γιώργος Νινιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χιονία Χιωτέλλη
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα

Κοστούμια: Paris Valtadoros – Fashion Designer
Σχεδιασμός Φώτων: Στέφανος Κοπανάκης
Διεύθυνση και Εκτέλεση Παραγωγής: Πέτρος Harmouche – Βαγγέλης Δημητρίου

Προβολή-Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

Με τη βούλα ( me ti voula)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.