Η Μεγαλόπολη υποδέχεται την Εθνική Ομάδα Volley Γυναικών

Η Μεγαλόπολη υποδέχεται την Εθνική Ομάδα Volley Γυναικών

Αύγουστος 02, 2015 - 12:03
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η πόλη μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Δευτέρα 3/08/2015 την Εθνική ομάδα Βόλλευ Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της σε μία υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας και διοργανώνετε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) σε συνεργασία με την Confederation European Volleyball (C.E.V) και τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Πελοπονήσου ενώ βασικός υποστηρικτής θα είναι η Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Πρόκειται για κορυφαίο και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός , Το European League (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) Volley Γυναικών 2015.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά έχουν προκριθεί τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των : ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ – ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ.

Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Εθνική ΓΕΩΡΓΙΑΣ στις 21 και 22 Αυγούστου 2015 οι οποίοι θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ).

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αγώνων η Εθνική μας ομάδα θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Μεγαλόπολης από τις 3 Αυγούστου ώστε να πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με ανοιχτές προπονήσεις δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο της Μεγαλόπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου προπονήσεις από καταξιωμένους αθλητές και προπονητές. Επίσης θα σταλεί το πρόγραμμα των προπονήσεων στους αθλητικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής ώστε όσοι επιθυμούν να φέρουν τα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τους τμήματα να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας και να γνωρίσουν από κοντά τις καλύτερες αθλήτριες της χώρας μας κάνοντας επί της ουσίας την προετοιμασία ένα σεμινάριο VOLLEY για αθλητές και προπονητές.

Παράλληλα, και σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης , θα γίνει ξενάγηση της αποστολής της Εθνικής μας σε αξιοθέατα της περιοχής.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Η εικοσαμελής αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα είναι οι εξής:

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Αθηνά – ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ Ειρήνη

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΟΥ Μαρία – ΝΕΝΤΗ Βασιλική (Στατιστικολόγος)

ΚΙΟΣΗ Ελένη - ΜΕΡΤΕΚΗ Ευαγγελία

ΓΙΩΤΑ Αικατερίνα – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Στυλιανή

ΧΑΝΤΑΒΑ Ευαγγελία – ΒΕΡΓΙΔΟΥ Όλγα

ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ Γεωργία – ΑΡΤΑΚΙΑΝΟΥ Μαριαλένα

ΝΟΜΙΚΟΥ Μαρία – ΚΑΒΒΑΔΙΑ Αγγελική

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ Όλγα – ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗ Ανθή

ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ Ιωάννης (Α` Προπονητής) Π

ΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος (Β` Προπονητής)

ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ Δήμος (Στατιστικολόγος)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ανδρέας (Φυσικοθεραπευτής)

Για το Δήμο Μεγαλόπολης

Ο Εντεταλμένος

ΔημοτικόςΣύμβουλος Αθλητισμού

Αθανάσιος Δάρρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.