Η Μεγαλόπολη θα διεκδικήσει αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος JUNIOR Motocross για το 2020

Η Μεγαλόπολη θα διεκδικήσει αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος JUNIOR Motocross για το 2020

Μάρτιος 13, 2019 - 14:03
0 σχόλια

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσουν την διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού αγώνα Μοτοκρός στην Μεγαλόπολη.

Πρόκειται για τον αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος JUNIOR 2020 ο οποίος αν τελικά αποφασιστεί, θα γίνει τον Αύγουστο του 2020 στην πίστα της Μεγαλόπολης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εδώ και πολύ καιρό συνεργάζεται με την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης αλλά και με άλλους παράγοντες, προκειμένου να ετοιμαστεί όσο τον δυνατόν καλύτερα η πρόταση διεκδίκησης.

Η πίστα της Μεγαλόπολης έχει ήδη φιλοξενήσει στο παρελθόν σημαντικές διοργανώσεις και μπορεί να φέρει εις πέρας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρει τον αγώνα. To Πεεριφερειακό Συμβούλιο χθες αποφάσισε για την έγκριση της χρηματοδότησης για την διεκδίκηση του αγώνα και κάνει ακόμα ένα βήμα. Θα σας ενημερώνουμε για την πορεία του θέματος.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.