Η Ματίνα Τριανταφύλλη μαζί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Ματίνα Τριανταφύλλη μαζί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Οκτώβριος 20, 2010 - 00:52
5 σχόλια

Η Ματίνα Τριανταφύλλη γεννήθηκε το 1987 στην Τρίπολη.

Είναι μέλος της πενταμελούς οικογένειας του Ανδρέα Τριανταφύλλη και μέσω της μητέρας της, Ευαγγελίας Τριανταφύλλη – Σιολέ, κατάγεται από το Αρτεμίσιο Μαντινείας, διατηρώντας σταθερούς δεσμούς με την περιοχή.

Αποφοίτησε από το 2ο ενιαίο Λύκειο Τρίπολης και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε με υποτροφία.

Είναι ασκούμενη δικηγόρος σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της, κάνοντας μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο στη Νομική Αθηνών.

Μιλάει άριστα αγγλικά και γαλλικά, και κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παρουσιάζει έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Αποτελεί μέλος του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης για περισσότερα από δέκα χρόνια διαδίδοντας και μεταλαμπαδεύοντας τις τοπικές αξίες και παραδόσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Τρίπολης καθώς επίσης και αθλήτρια της ομάδας τέννις της ΑΕΚ Τρίπολης για πέντε και πλέον έτη.

Προασπίζει νέες ιδέες, πιστεύει στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά και με διάθεση, φιλοδοξίες και όραμα θέλει να είναι παρούσα στην προσπάθεια για μια «Νέα Τρίπολη».


5 Σχόλια

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΜΑΤΙΝΑ...

Κάλη επιτυχία στη Ματίνα ! οι νέοι πρέπει να στηρίξουμε νέους!!! ο γιάννης δεν φοβάται να εμπιστευτεί νέους! Μπράβο του!! κάνει πράξη το όραμα για μια Νέα Τρίπολη, με το να εμπιστεύεται νέους ανθρώπους!

Καλή επιτυχία ! Με νέο αίμα, όραμα, όρεξη, φιλοδοξίες ... !

i politiki apokta alli pnoi kai kateuthinsi me neous anthrwpous na stelexwnoun ta psifodeltia. sugxartiria sto gianni smurniwti kai kali epituxia sti matina triantafulli kathws einai mia neara me kalliergeia kai orama etoimi na asxolithei me ta koina kai na epiferei allages.

Η ΝΕΟΤΗΤΑ , Η ΜΟΡΦΩΣΗ , Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , Η ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!