Επικαιρότητα

Latest

Άναψαν οι φανοί στις γειτονιές της Τρίπολης για τα μαγιάτικα στεφάνια (pics,vid)

Το έθιμο του φανιστή με το κάψιμο των Μαγιάτικων στεφανιών αναβίωσε στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Γιόρτασαν το έθιμο του Κλήδονα στα Αλώνια της Μεταμόρφωσης στην Τρίπολη (pics,vid)

Πολλοί ήταν οι Τριπολιτσιώτες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση του εθίμου του Κλήδονα, που πραγματοποιήθηκε, για μία ακόμη χρονιά την Παρασκευή 23 Ιουνίου , στα Αλώνια της Μεταμόρφωσης.

Περισσότερα

Με επιτυχία το Every Day - Clean Day από τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (pics)

Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθαρίζοντας για περισσότερο από τρείς ώρες, χώρους στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Περισσότερα

Δικηγόροι εναντίον δημοσίων υπαλλήλων

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Β.

Περισσότερα

242 συμμετοχές στον 5ο Τσακώνικο Δρόμο Λεωνιδίου

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 5ου Τσακώνικου Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο Λεωνίδιο.

Περισσότερα

Το Σάββατο ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου

Στον 4ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου 2017 αύριο Σάββατο, 24 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Horizon Blu στην Καλαμάτα, προσκαλεί ο σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής, Σταύρος Κωτσάκης,

Περισσότερα

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, υποβιβάζεται ο Ηρακλής

Το Δ.Σ. της Super League επικύρωσε την βαθμολογία για την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Ηρακλή να τερματίζει στην 15η θέση και την Βέροια στην 16η κάτι που σημαίνει ότι και τυπικά οι δύο ομάδες υποβιβάζονται.

Περισσότερα

Δωρεάν διανομή φρούτων στην Μεγαλόπολη

Tην Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, ήτοι: στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής του ΤΕΒΑ, στους εγγεγραμμένους στο μητρώο απόρων του Δήμου, σ

Περισσότερα

Βλάσης: Όταν σπέρνεις ψεύτικη ελπίδα, θερίζεις οργή και αγανάκτηση

Στην τηλεοπτική εκπομπή της  ΕΡΤ 1 και την εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κύριος Βλάσης αναφέροντας τα εξής:

Περισσότερα

Επαναληπτική διακήρυξη εκμίσθωσης αιγιαλού στην Βόρεια Κυνουρία

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έχοντας υπόψη ότι η με αριθμ. πρωτ. 4940/26.05.2017 Διακήρυξη απέβη άγονη ως προς την εκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων χώρου αιγιαλού και παραλίας Δ ι α κ η ρ ύ τ τ ε ι ό τ ι σύμφωνα με τις με αριθ.

Περισσότερα

Σελίδες