Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» ζητά ενημέρωση για το θέμα των απορριμμάτων

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» ζητά ενημέρωση για το θέμα των απορριμμάτων

Απρίλιος 19, 2015 - 16:13
7 σχόλια

Επιστολή «Μαντινειακής Συμπολιτείας» στο Δήμαρχο Τρίπολης για τα σκουπίδια
Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και σταθερή ως προς την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος Τρίπολης αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και θέλοντας να ενημερώσει όχι μόνο τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, αλλά όλους τους πολίτες, απέστειλε με ημερομηνία 17 Απριλίου έγγραφο-επιστολή προς το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.
Με την επιστολή ζητά να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς δημοτικής αρχής για την διαχείριση των απορριμμάτων από το Δήμο και την απαγκίστρωση από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και αυτό γιατί μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά η δημοτική αρχή θα υλοποιήσει το δικό της σχεδιασμό για την μείωση και διαχείριση των απορριμμάτων ή θα περιμένει την διαχείριση της Περιφέρειας με την μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης.
Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η μονάδα στο Μεγαβούνι, αν και εφόσον γίνει, θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα ή θα παραμείνει και μετά την λειτουργία της μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης που είναι στον περιφερειακό σχεδιασμό.
Ακόμα στο έγγραφο που εστάλη από τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» γνωστοποιείται πως τα μέλη της παράταξης είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής σε κάθε δράση και ενέργεια που θα αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για την διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή και την ανακύκλωση.

Η επιστολή:

Κε Δήμαρχε,

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ακριβές των κινήσεων που έχουν γίνει από πλευράς σας προκειμένου ο Δήμος να πραγματοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στα χέρια της Δημοτικής Αρχής, και οπότε να διαφοροποιηθεί ο Δήμος Τρίπολης από τον γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα μέλη της παράταξής μας διατίθενται να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν για την ενημέρωση των συνδημοτών σχετικά με την αναγκαιότητα και πρακτική της διαλογής και ανακύκλωσης στην πηγή.

 

Για την Μαντινειακή Συμπολιτεία,

Αντωνία Γιαννούλη

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ξυπνήσατε κ. Αντωνία? Μην ενοχλείστε ,χαλαρώστε και ... ξανακοιμηθείτε!....

Καλά ξυπνητούρια...και καλά ξεμπερδέματα. Αν βγάλετε άκρη να μας τρυπήσετε τη μύτη...και φυσικά δεν ξεχνάει κανείς την εγκληματική ψήφο που δώσατε, τελικά με ελαφρά τη καρδία....για να καθαρίσει δήθεν η πόλη γρήγορα. Δυστυχώς το γοργόν(λέμε τώρα) και χάριν έχει δεν είχε καμία εφαρμογή εδώ, και να το θυμηθείτε, θα δείτε "καθαριότητα" σε λίγο καιρό, που θα τρίβετε τα μάτια σας....Δείξατε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους αφερέγγυους..θα καταλάβετε πολύ σύντομα το τραγικό λάθος σας!!!!!

Απάντηση Παυλή στα περί διαφοροποίησης από τον Περιφ/κό σχεδιασμό: Εμείς οι δυο πάμε πακέτο, δε θα χωρίσουμε ποτέ, εμείς οι δυο πάμε πακέτο, καταλαβέεεε τοοοοο :Ρ

Ρε λαμόγια των καταγωγίων, 40 χρόνια διαφθοράς παντου (δήμοι ,περιφέρεια,βουλή) η Αντωνία και ο Τσίπρας θα χρειαστούν 20 χρόνια για να ξεβρομίσουν απο εσας τον τόπο.Άηντε...

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ? ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ?

Αφήστε, συνδημότες, μπλέξαμε με τσαρλατάνους!!!!!!!!! και εκείνο που με τρομάζει είναι τα 4,5 χρόνια ακόμη .......πως θα περάσουν;;;;;;;;;;;;

18:30 Εντάξει μωρέ, αλισβερίσι να γίνεται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.