Η «μάχη» των μπαράζ της Β Αρκαδίας

Η «μάχη» των μπαράζ της Β Αρκαδίας

Απρίλιος 28, 2015 - 11:18
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να είναι η πρώτη ομάδα που μαθηματικά εξασφαλίζει την άνοδο της ενώ και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης βρίσκεται μία ανάσα από την Α’ Αρκαδίας.

Στα δύο παιχνίδια της Κυριακής (26/4) σημειώθηκαν συνολικά 12 γκολ σε μία άκρως παραγωγική αγωνιστική με την αγωνία να χτυπά κόκκινο μέχρι το φινάλε των αναμετρήσεων.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς 5-3: Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπές ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου πήρε την σπουδαία νίκη και ταυτόχρονα πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Γολεγό και δύο λεπτά μετά ο Ερμής ισοφάρισε με τον Σέχου. Στην συνέχεια η ομάδα του Λεωνιδίου πήρε κεφάλι και πάλι στο σκορ με τον Ξυντάρη στο 35’ και τον Χιώτη στο 39’ να διευρύνει το προβάδισμα των «ερυθρολεύκων» όμως και πάλι με γκολ του Σέχου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς. Στην επανάληψη η ομάδα της Μελιγούς έφτασε στην ανατροπή με το γκολ του Καμπύλη στο 66’ όμως η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση με τον  Γολεγό και το δεύτερο προσωπικό του γκολ να κάνει το 4-3 και τον Λάλα στο 93’ να «κλειδώνει» την νίκη της ομάδας του και την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας για το τελικό 5-3.

Ελπίδα Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-2: Η Ελπίδα αν και προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη με τον Πανιώνιο να δείχνει αποθέματα καρδιάς και να φτάνει στην ανατροπή παίρνοντας τον «χρυσό» βαθμό που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Α’ Αρκαδίας. Η ομάδα του Θοδωρή Μαρκόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα τέρματα του Σινάνη στο 21’ και του Σωτηρόπουλου στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αρχικά μείωσαν στο σκορ με τον Μυλωνά στο 57’. Στην συνέχεια η πίεση από πλευράς Πανιωνίου αυξήθηκε και κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 95’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιωτίδη για το τελικό 2-2.

Αποτελέσματα

Ελπίδα Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-2

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς 5-3

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 10

2. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 7

3. Ερμής Μελιγούς 2

4. Ελπίδα Τρίπολης 2

Επόμενη αγωνιστική

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ερμής Μελιγούς-Ελπίδα Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.