Η μάχη των μαχών στην Τρίπολη την Παρασκευή

Η μάχη των μαχών στην Τρίπολη την Παρασκευή

Ιούνιος 25, 2019 - 12:03
6 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, νομίζατε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με το ποιος την έχει μεγαλύτερη τη συγκέντρωση, τώρα που τελείωσαν οι δημοτικές εκλογές, αλλά να που την Παρασκευή θα μετράμε πάλι κεφάλια.

Έρχεται η μάχη των μαχών στην Τρίπολη!

Ποιο ντιμπέιτ και αηδίες, εδώ, στην ένδοξη Τριπολιτσά θα γίνουν δυο γιουρούσια: αριστεροί και δεξιοί σε θέση μάχης.

Αλέξης Τσίπρας στην Άρεως για πολιτική «απεύθυνση», Μανώλης Κεφαλογιάννης στη ΙΒ' για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος!

Αρχιστράτηγος από τη μια, στρατηγός από την άλλη.

Ε, τι να κάνουμε, ο Κυριάκος εξάντλησε τις επισκέψεις του στην Τρίπολη ελέω Νίκα. Τώρα στέλνει άλλους.

Πάντως, βρε παιδιά στη ΝΟΔΕ, μεγάλο στοίχημα να μετράτε δυνάμεις απέναντι στον Αλέξη!

Και νισάφι πια με τις πολιτικές «μπουγάδες», όλα μαζί μπλε - κόκκινα την ίδια μέρα και την ίδια ώρα...

... ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει μοβ!

Τελευταία ο Κυριάκος εμφανίζεται χωρίς γραβάτα. Όπως ο Αλέξης. Μήπως να έβγαζε και τη δική του ο Μανώλης στα εγκαίνια; Το καλοκαιρινό στιλάκι έχει πέραση.
 

Επόμενο άρθρο
Ψάξε μέσα σου

6 Σχόλια

Σιγά τη μάχη ! Οταν ο στρατηγός μαζεύει 45% και ο ...αρχιστράτηγος 23% , για ποια μάχη των μαχών μιλάτε ! Ο στρατηγός με τον αέρα της νίκης , παίζει χωρίς αντίπαλο και έχει και τα δύο ...υψώματα στο τσεπάκι , ενώ ο αρχιστράτηγος έχει πάθει βέρντιγκο εδώ και δύο εβδομάδες αφού έχει μείνει και από στρατιώτες και από πολεμοφόδια ! Μην το κουράζετε άλλο ..........

Καλό θα ήταν να μη δηλώνει δημόσια που θα βρίσκεται το παιδί της οικογενειοκρατιας των Κεφαλογιάννηδων γιατί τον ψάχνουν από τις Βρυξέλλες για κάτι οικονομικές ατασθαλίες. Καλά όχι οτι εκπλησσόμαστε κι ολας, εδώ οι ΝΔίτες ψήφισαν την Αννα-Μισελ, φιλοβασιλική και μάρτυρα υπεράσπισης ασελγούντος σε ανήλικο.

13,55 @ Ενώ σεις που ψηφίσατε την παπακλώσσα και την κουντουρά και τον αχριστόπουλο είναι μια χαρά έτσι ? Ασε μας κουκλίτσα μου !

Για να δεις ποσο ασχετος εισαι από πολιτικη αναφέρεις 3 ονόματα ότι και καλά εχουν εκλεγεί με σύριζα ενώ μόνο η Κουντουρα ειναι εκλεγμένη. Η καλύτερη υπουργός τουρισμού που είχαμε ίσως ποτέ. Αλλά και εκλεγμένοι να ήταν αυτοί που λες, μαρτυρες υπεράσπισης ασελγούντος σε ανήλικα δεν εχουν πάει. Αυτό το επίπεδο σας κουκλίτσα μου!

@13.00 . Μήπως έχεις ακούσει για κάποιο δανειάκι των 940,000 ευρωπουλακίων , ή το ΝΑΙ σε όλα που ξεπληρώνεται με υποψηφιότητα ? Ασε μας ρε μάστορα , μην το κουράζεις αφού δεν τόχεις !!!!!

Καλό μου φαντασματάκι, γίνονται τόσα πράγματα και δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Είναι στο νομό μας τρία άτομα που προέρχονται από τον ίδιο χώρο. Και τα τρία ζορίζονται πολύ τις τελευταίες μέρες. Ο πρώτος γιατί είναι με τον χοντρό, ο δεύτερος γιατί έχει γαμπρό και ο τρίτος γιατί δεν τον γουστάρει ο μουσάτος... Και εδώ είναι το κουίζ... Τι συμφώνησαν και πως έκαναν την μοιρασιά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.