Η «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ του Αστέρα

Η «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ του Αστέρα

Μάρτιος 22, 2017 - 15:14
2 σχόλια

Τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης μοιάζει να διεκδικούν τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League με τους Πάμπλο Μάσα, Μιχάλη Μανιά και Νίκο Ιωαννίδη να δίνουν την δική τους μάχη.

Σίγουρα αυτό που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι το συνολικό καλό της ομάδας έτσι ώστε να έρθουν οι βαθμοί που χρειάζεται για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέχρι το φινάλε την παραμονή της στην κατηγορία ωστόσο υπάρχει και αυτή η οικογενειακή 

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο Μάσα είναι για την ώρα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Super League με πέντε γκολ ενώ ένα λιγότερο έχει ο Μιχάλης Μανιάς που φορά την κιτρινομπλέ φανέλα από τον Ιανουάριο και ο Νίκος Ιωαννίδης όπου και αυτός αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν.

Ο Πάμπλο Μάσα τα 5 γκολ που έχει πετύχει είναι κόντρα σε Κέρκυρα, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Παναιτωλικό και ΠΑΣΑ Γιάννινα. ο Μιχάλης Μανιάς έχει βρει το δρόμο 4 φορές απέναντι σε ΠΑΟΚ (2), Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα και ο Νίκος Ιωαννίδης όπου και αυτός έχει 4 τέρματα έχει σκοράρει με ΑΕΛ, Ξάνθη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Πάμπλο Μάσα 5 γκολ

Μιχάλης Μανιάς 4 γκολ

Νίκος Ιωαννίδης 4 γκολ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ήθελα να ήξερα πότε επί τέλους θα σταματήσετε να γράφετε-αυτή τουλάχιστον -την δύσκολη περίοδο άσχετα πράγματα.Αντί να γράφετε πράγματα που θα εμψυχώσουν τον Αστέρα εσείς τρομάρα σας γράφετε ποιος θα είναι πρώτος σκορερ σε μια ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβασθεί.Τα συμπεράσματα δικά μας.

Μου φαίνεται ότι και αυτοί παίρνουν ραβασακι για το τι θα γράψουν απο αυτούς που δίνουν και την εντεκάδα κάθε Κυριακή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.