Η μαγευτική κωμόπολη της Αρκαδίας, ο Τυρός, αγκαλιάζει το δρομικό κίνημα

Η μαγευτική κωμόπολη της Αρκαδίας, ο Τυρός, αγκαλιάζει το δρομικό κίνημα

Φεβρουάριος 10, 2018 - 20:02
0 σχόλια

Την ευκαιρία να συνδυάσουν τον αθλητισμό με σύντομες διακοπές θα έχουν όσοι επιλέξουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Τυρό Αρκαδίας (26-28/5).

Στην παραθαλάσσια κωμόπολη του Μυρτώου Πελάγους, στις 27 Μαΐου, θα διεξαχθεί το «Τυρός Run 2018». Πρόκειται για έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά. Τον αγώνα διοργανώνει η “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας ενώ παράλληλα το αθλητικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί από πολυάριθμες δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και event.

Στο «Τυρός Run 2018» θα διεξαχθούν δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ. Παράλληλα θα υπάρχουν και παιδικοί αγώνες για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου στις αποστάσεις των 500 μ., των 800 μ. και των 1000 μ. καθώς και Δρόμος Δυναμικού Βαδίσματος και Υγείας 6.000μ.

Στόχος των διοργανωτών είναι να αναδείξουν μία περιοχή «παρθένα» ως προς τα δρομικά κινήματα και να προβάλλουν τις ομορφιές της. Μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την στήριξη των συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν. Κυνουρίας η “Ζεστή Φωλιά” και φίλων ΑΜΕΑ Άστρους.

Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 135 δρομείς, 65 βαδιστές και 105 παιδιά από όλη την Ελλάδα, με θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης tyrosrun.gr.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.