Η Λευκάδα τίμησε τον αδικοχαμένο Κώστα Σαλαπάτα

Η Λευκάδα τίμησε τον αδικοχαμένο Κώστα Σαλαπάτα

Σεπτέμβριος 14, 2010 - 07:50

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, η οικογένεια του Τηλυκράτη τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου Αρκάδα ποδοσφαιριστή της Κώστα Σαλαπάτα, που “έφυγε” το ξημέρωμα της Κυριακής 20 Ιουνίου. Στο τουρνουά “ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ”, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας το απόγευμα της Κυριακής με την συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Καλαμιτσίου και ΠΑΣ Σφακιωτών, το παρών έδωσαν οι γονείς και η αδερφή του Κώστα, πρώην παράγοντες του Τηλυκράτη, καθώς επίσης πολλοί φίλοι του σωματείου και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Το τουρνουά ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο και στην συνέχεια έγινε από τον Δήμαρχο Λευκαδίων Βασίλη Φέτση, η αποκάλυψη της πλάκας με την οποία τα αποδυτήρια του Τηλυκράτη πήραν το όνομα “ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ”. Ακολούθησαν ομιλίες του προέδρου του Τηλυκράτη Σπύρου Κατωπόδη, του Δήμαρχου Βασίλη Φέτση, του πρώην προέδρου του Τηλυκράτη Στάθη Κατωπόδη, της μάνας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Ρούλας και του αρχηγού της ομάδας Ανδρέα Κτενά.

“Ο Κωστάκης μας σήμερα ήταν ο μεγάλος ΑΠΩΝ, που χάρη στη δική σας μεγάλη τιμή έγινε ο μεγάλος ΠΑΡΩΝ” ανέφερε η μάνα στην ομιλία της, ενώ λίγο πριν το φινάλε, ακούστηκαν οι εξής φράσεις : “Κρατήστε το παλικάρι μας ΖΩΝΤΑΝΟ, στην καρδιά, στην ψυχή, στην θύμησή σας. Κρατήστε τον χαμογελαστό και παλίκαρο όπως τον γνωρίσατε, όπως τον ζήσατε, όπως τον αγαπήσατε”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Σπύρος Κατωπόδης ανέφερε : “Φίλε Δημήτρη, Ρούλα και Ευαγγελία, για ένα πράγμα θέλω να είστε σίγουροι. Το παλικάρι σας, που είναι και δικό μας παλικάρι ταυτόχρονα, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Για εμάς και τους φιλάθλους του Τηλυκράτη, θα ζει για πάντα στην καρδιά μας εκεί από όπου δεν μπορεί να φύγει ποτέ”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ

Πηγή: www.lefkadasports.gr

Ειδήσεις: