Η λειτουργία δημοτικού λαχανόκηπου στο ΔΣ Τρίπολης

Η λειτουργία δημοτικού λαχανόκηπου στο ΔΣ Τρίπολης

Μάιος 06, 2016 - 19:47
1 σχόλια

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Μανδροτοίχου πέριξ χώρου παιδικής χαράς αθλητικών χώρων Τ.Κ. Μάναρη Δ.Ε.Βαλτετσίου».
2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή μάνδρας μπροστά από ιδιοκτησία Ταλαγάνη Γεώργιου Τ.Κ. Δόριζας Δ.Ε.Βαλτετσίου».
3. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Διαπλάτυνση οδού από Κληρ. Ταλαγάνη Κυριάκου προς Τσακανίκα Λάμπρου Τ.Κ. Δόριζας Δ.Ε.Βαλτετσίου».
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή δωρεάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμαριάς.
5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή δωρεάς για την τοποθέτηση φωτιστικού στύλου στην Τ.Κ. Αμπελακίου Δ.Ε.Βαλτετσίου.
6. Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
7. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τέλη εκδιδομένων λογαριασμών.
8. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.
9. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.
10. Παραχώρηση του πρώην Δημοτικού Σχολείο στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.
11. Εκμίσθωση του 2ου ορόφου του κτιρίου του πρώην παιδικού σταθμού της Τ.Κ. Κανδήλας.
12. Αποδοχή απόφασης ένταξης στο ΕΣΠΑ της πράξης «Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης».
13. Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στο δίκτυο – «πλατφόρμα» Ευρωμεσογειακές Πόλεις της Μουσικής.
14. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την καταβολή εκλογικού επιδόματος στους υπαλλήλους του Δήμου.
15. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας: «Προμήθεια πάγιου εξοπλισμού φωτιστικών Παπαρρηγοπούλου Δήμου Τρίπολης».
16. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση χώρων υγιεινής και περιβάλλοντος χώρου Πνευματικού Κέντρου Τ.Κ. Δόριζας Δ.Ε.Βαλτετσίου».
17. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση χώρου στο Κατρέικο πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης».
18. Κοπή δέντρου στο πεζοδρόμιο της οδού Σκορδάκου 8-10.
19. Τοποθέτηση σταθερών εμποδίων (κιγκλιδωμάτων ) έμπροσθεν των σχολείων στη ΔΕ Τρίπολης.
20. Συμμετοχή διοργάνωση – πραγματοποίηση του 8ου Ολύμπιου δρόμου Αρχαία Νεμέα – Αρχαία Ολυμπία με σημεία ανεφοδιασμού την Κανδήλα, το Κεφαλόβρυσο και το Λεβίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2016.
21. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψηλής Βρύσης.
22. Διοργάνωση εκδηλώσεων εορτασμού της Αναλήψεως στην Τ.Κ. Παλαιοχούνης στις 20/5/2016.
23. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση της προείας ειρήνης Κερασίτσα – Τρίπολη, εις μνήμην του Γρ. Λαμπράκη στις 15/5/2016 σε συνεργασία με την «Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.)- Παράρτημα Αρκαδίας.
24. Διοργάνωση εκδηλώσεων στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου Δ.Ε.Φαλάνθου στις 14 και 15 Μαΐου 2016.
25. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού της Α΄Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στην Ι.Μ. των Καλτεζών στις 29/5/2016.
26. Σύσταση ομάδας πυροπροστασίας – πυρόσβεσης εθελοντών Δήμου Τρίπολης.
27. Λειτουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου για το έτος 2016.
28. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανάπλαση Πλατείας Άρεως».
29. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου : «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Δόριζας Δ.Ε.Βαλτετσίου».
30. Ενοικίαση αίθουσας στο Ίδρυμα Κακογιάννη στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την ένταξη του Δήμου ως Ιδρυτικό μέλος στο Δίκτυο «Ευρωμεσογειακές Πόλεις Μουσικής» στις 25-5-2016.
31. Πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.