Η λάμψη του σεντονιού και η δίψα για την νίκη

Η λάμψη του σεντονιού και η δίψα για την νίκη

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 22:28
0 σχόλια

Η καρδιά της Πελοποννήσου στην Τρίπολη και στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ 

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει για τον  Αστέρα Τρίπολης και τους φιλάθλους του που περιμένουν ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά από την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και για την ιστορική στιγμή του σεντονιού που θα απλωθεί στην μέση του γηπέδου στην έναρξη του αγώνα.

Η προετοιμασία της Αρκαδικής ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου κόντρα στην Παρτιζάν για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League μπήκε στην τελική ευθεία με όλους τους ποδοσφαιριστές  πλην των τραυματιών Μπαντιμπνγκά και Τορμένα να δηλώνουν έτοιμοι και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσουν να πάρουν  την πρώτη νίκη τους σε αγώνα ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο αγώνας με την Παρτιζάν θα είναι δύσκολος όμως ο Αστέρας με την δίψα και το πάθος των ποδοσφαιριστών του αλλά και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του είναι έτοιμος να χαρίσει και πάλι μεγάλες  ποδοσφαιρικές στιγμές και πολλές συγκινήσεις.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στην καρδιά της Πελοποννήσου στην Τρίπολη στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ θα κουνηθεί ευρωπαϊκό σεντόνι για πρώτη φορά και αυτή η στιγμή έχει την δική της ιστορική σημασία αυτή η στιγμή κρύβει μια ξεχωριστή λάμψη και μένει χαραγμένη στην συνείδηση και το μυαλό όλων τον φιλάθλων του Αστέρα που όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ελπίδα και την πίστη  πως η ομάδα θα κάνει το μεγάλο άλμα να την θαυμάζουν να αγωνίζεται στη Ευρώπη και τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα. 

     

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.