Η λακκούβα είχε την δική της Ιστορία!

Η λακκούβα είχε την δική της Ιστορία!

Νοέμβριος 01, 2014 - 09:33
0 σχόλια

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Μεγαλόπολη έχει μεγάλο θέμα με τις λακκούβες. Λακκούβες που κάποιες κλείνουν αλλά ανοίγουν πάλι μετά από λίγο , όπως και λακκούβες που δεν ποτέ δεν έκλεισαν.

Είναι ένα αρνητικό σήμα κατατεθέν για όλους μας για παράδειγμα , η άσχημη εικόνα του κεντρικού δρόμου της Μεγαλόπολης , ειδικά στην πλατεία, που κοντά 10 χρόνια τώρα δεν έχει φτιάξει τις λακκούβες  κανένας.  

Σήμερα θα ασχοληθούμε όμως με μια συγκεκριμένη λακκούβα , την οποία το Καφενείο της Μεγαλόπολης  είχε αναδείξει πριν 2 χρόνια. Αυτή η λακκούβα δεν είναι σαν τις άλλες, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η πιο επικίνδυνη , ως η πιο πολυσυζητημένη , ως η μητέρα όλων των λακκούβων που έχουμε !

Ο λόγος για την περιβόητη λακκούβα στην παλιά Εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην στροφή στο χωριό Γέφυρα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Καφενείου Μεγαλόπολης πριν 2 χρόνια ΕΔΩ

Η λακκούβα αυτή είναι πάνω σε στροφή, καταλαμβάνει ολόκληρο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και αναγκάζει τους οδηγούς να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να την αποφύγουν. Η ευθύνη για να αποκατασταθεί αυτή η λακκούβα ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας αλλά δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα για να φτιαχτεί. Μόνο από τον Δήμο Μεγαλόπολης – και αφού είχαμε επισημάνει το μεγάλο πρόβλημα – έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες επούλωσης αλλά δυστυχώς η λακκούβα ανοίγει πάλι .

Αυτή η λακκούβα είναι υπεύθυνη και για την μεγάλη ένταση στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο , αφού η αναφορά της ύπαρξης της από τον σύμβουλο Καν. Δράκο έκανε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης να αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν ο κ. Δράκος να είναι τόσα χρόνια υπεύθυνος έργων στον Δήμο και να ανακαλύπτει τώρα την λακκούβα!

Όλη αυτή η φασαρία όμως έφερε και ένα καλό αποτέλεσμα αφού την επόμενη ημέρα κιόλας συνεργεία του Δήμου Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης πήγαν και επιδιόρθωσαν την βλάβη στο οδόστρωμα.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ευθύνη αποκατάστασης της λακκούβας ανήκει στον κ. Γιαννακούρα. Και πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να έρθει κάποιος από την Περιφέρεια και να δώσει μια μόνιμη λύση.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.