Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει τον αποκλεισμό Μ.Μ.Ε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει τον αποκλεισμό Μ.Μ.Ε.

Μάρτιος 20, 2018 - 20:05
0 σχόλια

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Τρίπολης στο Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρο στις 19/03/18 σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων και την εγκατάσταση στο Μεγαβούνι, απέκλεισε Αρκαδικά Μ.Μ.Ε. (πλην δύο). 

Δηλώνουμε απερίφραστα την καταδίκη μας σε τέτοιου είδους αποκλεισμούς. Σε δημόσιες εκδηλώσεις είναι αυτονόητη η συμμετοχή ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε. χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, όπως αυτονόητη είναι και η ισότιμη προβολή όλων των απόψεων από τα Μ.Μ.Ε.

Σε ότι δε αφορά την εγκατάσταση που ετοιμάζει ο Δήμος στο Μεγαβούνι, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δηλώσαμε:

α)  ότι δεν έχουμε καμιά επίσημη πληροφόρηση από την πλευρά του Δήμου, ούτε η παράταξή μας ούτε καν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και

β) θεωρούμε ότι η εγκατάσταση στο Μεγαβούνι είτε είναι ενταγμένη, είτε εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς της ΤΕΡΝΑ, γι΄αυτό και χρηματοδοτήθηκε άμεσα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ήρθε να τελειώσει την βρώμικη δουλειά που ξεκίνησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα (ξανα)τοποθετηθεί συνολικά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων με συνέντευξη που θα παραχωρήσει στα Μ.Μ.Ε. τις επόμενες μέρες

Για την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ο επικεφαλής, Δημήτρης Νικολάου.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.