Η κυπελλούχος Αρκαδίας ΑΕΚ στον τελικό με τον Πανθυρεατικό το 1993 (vid)

Η κυπελλούχος Αρκαδίας ΑΕΚ στον τελικό με τον Πανθυρεατικό το 1993 (vid)

Μάρτιος 14, 2019 - 11:37
0 σχόλια

Τα αφιερώματα του ArcadiaPortal.gr στους τελικούς του Κυπέλλου Αρκαδίας συνεχίζονται και αυτή την φορά γυρίζουμε πίσω τον χρόνο όταν η εφετινή φιναλίστ ΑΕΚ Τρίπολης στέφθηκε Κυπελλούχος επί του Πανθυρεατικού.

Στον Εθνικό Στάδιο Τρίπολης η ΑΕΚ Τρίπολης σχεδόν 26 χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου του 1993 κέρδισε με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας τον Πανθυρεατικό και σας θυμίζουμε και πάλι ρετρό πια στιγμές αυτού του τελικού.

Αναλυτικά το άρθρο του ArcadiaPortal.gr (πρώτη δημοσίευση 28/1/2011)

Με αφορμή τη συμμετοχή των ΑΕΚ Τρίπολης και Πανθυρεατικου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας, σήμερα γυρίζουμε το χρόνο πίσω 17χρόνια , και πιο συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου 1993 όταν οι δύο ομάδες , που εκείνη την αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στη Δ’ Εθνική κατηγορία, συμμετείχαν στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο στάδιο της Τρίπολης. Νικήτρια ήταν η ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ που σημείωσε ο Μάρης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Πλέσσιας

ΑΕΚ Τρίπολης: Μήλης, Πλατάκος, Κυριάκης, Παπαδόπουλος, Μπέλτσος (79’ Γαϊτανάρης), Γούγαρης, Μιχαλόπουλος, Δ. Παρασκευόπουλος (63’ Καλαμάρης), Νικολάρος, Νικολούδης, Τζ. Παρασκευόπουλος

Πανθυρεατικός: Μάρκου, Κοτσομύτης, Καραγιάννης, Κυπαρίσσης, Δικαίος, Παπαπαναγιώτου, Σαβούρδος (46’ Ηλιόπουλος), Σαραντινίδης, Μάρης (79’ Κοντογιαννόπουλος), Μαραγκός, Θεοδώρου

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/ynAHN8fLeck


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.