Η κυανόλευκη εξέδρα του «Μελίνα Μερκούρη» (pics)

Η κυανόλευκη εξέδρα του «Μελίνα Μερκούρη» (pics)

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:46
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός το Σάββτο (6/2) έδινε στο κλειστό γυμνστήριο ''Μελίνα Μερκούρη'' του Ρεθύμνου έναν πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που είναι στο club  των ομάδων εκείνων που παλεύουν όπως και ο ΣΕΦΑ για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η επίσκεψη του Αρκαδικού στην Κρήτη για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνα της Basket League προσέλκησε το έντονο ενδιαφέρον των Αρκάδων που ζουν, εγάζονται ή σπουδάζουν σε κάποια από τις πόλεις του μεγάλου νησιού.

Έτσι λοιπόν  στο κλειστό γυμναστήριο ''Μελίνα Μερκούρη''  την εμφάνιση τους έκαναν περίπου 25 Αρκάδες φίλαθλοι τόσο από το Ρέθυμνο όσο και από άλλες περιοχές της Κρήτης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο και σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι Αρκάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου χειροκρότησαν τους παίχτες και τους προπονητές του ΣΕΦΑ ζώντας έντονα την κάθε φάση της αναμέτρησης ενώ και στο φινάλε του αγώνα αποθέωσαν την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε στον αγώνα παρά την ήττα που γνώρισε. 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.