Η Κούβα χορεύει στην Τρίπολη στη Σχολή Latin Son Cubano (pics,vid)

Η Κούβα χορεύει στην Τρίπολη στη Σχολή Latin Son Cubano (pics,vid)

Φεβρουάριος 17, 2018 - 11:16
0 σχόλια

Η μουσική λάτιν στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια. Η κουβανέζικη μουσική, καθώς και ο πολιτισμός της Κούβας, αγαπιούνται ιδιαιτέρως από τους Έλληνες, καθώς οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά: ένα από αυτά, η διάθεση για γλέντι και για χορό!

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου άνοιξε τις πόρτες της στην Τρίπολη και υποδέχθηκε το κοινό που αγαπάει τον κουβανέζικο χορό η Σχολή Latin Son Cubano στον αριθμό 40 της οδού Καλαβρύτων με πολύ χορό αλλά και με... μάθημα!

Η υπεύθυνη της σχολής, κυρία Ταϊμί Ροντρίγκες, μουσικός, τραγουδίστρια και χορεύτρια, γεννημένη στην Αβάνα και με πολλή αγάπη στην καρδιά της για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε για όλα τα είδη κουβανέζικου χορού που διδάσκονται στη σχολή, προβάλλοντας παράλληλα δημοφιλή τραγούδια και, φυσικά, χορεύοντας.

«Θέλω αυτό το μέρος να είναι ένα μέρος πολιτισμού», είπε η κυρία Ροντρίγκες για τη νεοσύστατη σχολή, στην οποία οι μαθητές, κάθε ηλικίας, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν χορό σε ομάδες ή και κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα, να αθληθούν (υπάρχει εγκατάσταση TRX στον χώρο) και να εξασκηθούν σε διάφορα είδη χορού, όπως RNB και Zoumba!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθήτριες της σχολής χόρεψαν με πολύ κέφι στην κατάμεστη αίθουσα, ενώ η ζωντανή μουσική έφερε την Αβάνα στην Τρίπολη.

Μπορείτε να εγγραφείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 6943 753.802 και να ταξιδέψετε χορεύοντας ως την Κούβα!
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Έναρξη μαθημάτων της σχολής χορού Latin Son Cubano


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.