«Η Κολώνα της Πίζας» στην Τρίπολη

«Η Κολώνα της Πίζας» στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 11, 2019 - 10:44
1 σχόλια

Ανάμεσα στα «αξιοθέατα» της Τρίπολης θα μπορούσαμε να εντάξουμε την «Κολώνα της Πίζας», ένα δείγμα του σύγχρονου αστικού τοπίου της πόλης μας, στο οποίο όλο και προστίθενται «πινελιές» αδιαφορίας.

Ο λόγος, λοιπόν, για μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Όπως μπορείτε να δείτε, η σιδερένια αυτή κολώνα που βρίσκεται πλησίον της εισόδου του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης, έχει... πάρει την κλίση της.

Η βάση της φαίνεται να έχει αποκολληθεί μερικώς από το έδαφος, με κίνδυνο να πέσει στην πλατεία Άρεως, ή ακόμα χειρότερα σε κανένα κεφάλι περαστικού.

Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να επιληφθούν, μιας και υπάρχει ορατός κίνδυνος αποκόλλησης της κολώνας από το έδαφος.

Ας μείνουν οι επισκέπτες να θαυμάζουν τα αγάλματα του Γ. Τερτσέτη (δεξιά) και του Α. Πολυζωίδη (αριστερά) στην κεντρική είσοδο του δικαστηρίου, λοιπόν, αλλά ας μην κάνουν τα στραβά μάτια αντικρίζοντας την «κολώνα της Πίζας».

Στο κάτω-κάτω, μπορεί να μην είναι αξιοθέατο, αλλά χρειάζεται προσοχή!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρίξτε και μια ματιά στην ξυλοκατασκευή στην στοά Αθανασιάδη,απέναντι από τα ΕΛ.ΤΑ που είναι έτοιμα να καταρρεύσουν από την εγκατάλειψη και στα υπόγεια ουρητήρια της Πλατείας Κολοκοτρώνη να δείτε σε τι μαυρα χάλια είναι οι πόρτες που έχουν μείνει μισές από τη σκουριά και τότε θα διαπιστώσετε ότι αυτά είναι περισσότερο αξιοθέατα από την κολόνα των δικαστηρίων .=

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.