Η κιτρινομπλέ βαθμολογία της ήττας από την ΑΕΚ

Η κιτρινομπλέ βαθμολογία της ήττας από την ΑΕΚ

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 11:06
0 σχόλια

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές ο Αστέρας Τρίπολης παρότι έφθασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα στο 93ο λεπτό έμεινε με την πικρή γεύση της ήττας στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Η αρκαδική ομάδα προηγήθηκε με την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ ισοφάρισε πολύ γρήγορα και πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο όμως άμεση ήταν η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης για να έρθει ο Σιμόες στο 93' και να βάλει επίλογο με γκολ νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Πάμε να δούμε και να αναλύσουμε στην ατομική απόδοση των 14 ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Παπαδόπουλος: Παρότι δέχθηκε 3 γκολ η απόδοση του ήταν εξαιρετική σώζοντας την ομάδα του σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις. Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα τέρματα της ΑΕΚ ο υψηλόσωμος κίπερ έχοντας καλή παρουσία και αρκετή δουλειά.

Κώτσιρας: Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε κυρίως από την πλευρά του με τους Χουλτ, Βέρντε αλλά και τον Ολιβέιρα να βγαίνουν περιφερειακά πάνω στον Γιάννη Κώτσιρα δημιουργώντας του προβλήματα τα οποία οσο περνούσε ο ώρα τα έλυσε ωστόσο δεν είχε τα συνηθισμένα ανεβάσματα του στην επίθεση.

Αντζουλάς: Ο μικρός στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη έχοντας πρόβλημα με τον Ολιβέιρα και τον Λιβάγια. Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος από τον Κροάτη φορ που με τον νεαρό στόπερ πάντως να προσπαθεί και να βγάζει θέληση.

Βαλιέντε: Όπως και στην πρεμιέρα αγωνίστηκε στην μέση της τριάδας των στόπερ σε ρόλο σκούπα. Αμέσως μετά το 2-2 ο Ισπανός μετατοπίστηκε στον χώρο του κέντρου. Ο Βαλιέντε είναι πολύτιμος και το δείχνει σε κάθε του παιχνίδι.

Σουάρεθ: Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League. Καλός ψηλά αλλά με θεματάκια χαμηλά κάνοντας και μερικά αβίαστα λάθη. Ο Ισπανός θέλει χρόνο για να μπορέσει να δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Κυριακόπουλος: Αρκετή δουλειά ανασταλτικά, λίγα πράγματα όμως επιθετικά. Περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ άσχημη στιγμή είναι η φάση της σέντρας από την πλευρά του στο 93' στο γκολ του Σιμόες σε μια φάση όπου συνολικά η άμυνα του Αστέρα παίρνει χαμηλό βαθμό.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός έτρεξε, πάλεψε αλλά δεν ήταν και από τα καλύτερα του βράδια με την κιτρινομπλέ φανέλα. Πιστώνεται το ένα και μοναδικό σουτ του Αστέρα στο δεύτερο μέρος αλλά επιθετικά ήταν μέχρι εκεί.

Μπόρχα Φερνάντεζ: Πολλά τρεξίματα αλλά χαμηλή συμμετοχή στο κομμάτι του κρατήματος της μπάλας σε στιγμές που το είχε ανάγκη η ομάδα του. Ο Ισπανός είχε πάθος, ήταν παρών στις περισσότερες μονομαχίες της μεσαίας γραμμής όμως η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ριέρα: Από τα πόδια του ξεκίνησε ότι καλό είδαμε από τον Αστέρα δημιουργικά. Μαγική κάθετη στην φάση του γκολ, νέα τρομερή κάθετη στο πρώτο ημίχρονο, και ξανά κάθετη στον φάση του κερδισμένου πέναλτι. Παρά το γεγονός πως είχε και πολλά κενά διαστήματα το κάθετο παιχνίδι του έκοψε την άμυνα της ΑΕΚ με τον ίδιο να δείχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα στην συνέχεια.

Μαρκ Φερνάντεζ: Ότι έχουμε να θυμόμαστε από την παρουσία του Μαρκ στον αγωνιστικό χώρο είναι η ωραία ατομική του ενέργεια από τα αριστερά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ στην ευκαιρία του Ριέρα. Δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ο Ισπανός.

Λουίζ Φερνάντεζ: Σκόρερ του πρώτου τέρματος για τον Αστέρα. Ο Ισπανός εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική κάθετη του Ριέρα και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Από και πέρα παρά το γεγονός πως έτρεξε και πίεσε τους αμυντικούς της ΑΕΚ ήταν απελπιστικά μόνος ανάμεσα σε τρεις κεντρικούς αμυντικούς της Ένωσης.

Μπαράλες: Η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν κομβική. Η άμυνα της ΑΕΚ ένιωσε την παρουσία του Μπαράλες στο γήπεδο με τον Αργεντινό να κερδίζει το πέναλτι και να ανοίγει λογαριασμό με την κιτρινομπλέ φανέλα δίνοντας δύναμη και φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Σίτο: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Καπίγια: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ: Δοκίμασε και πάλι την τριάδα στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ανάλογες επιθετικές συνεργασίες όπως την πρώτη αγωνιστική στο "Καραϊσκάκης" πήρε το ρίσκο στα τελευταία λεπτά ανεβάζοντας στα χαφ τον Βαλιέντε χωρίς να του βγει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.