Η κιτρινομπλέ αντίδραση και το ζητούμενο της νίκης

Η κιτρινομπλέ αντίδραση και το ζητούμενο της νίκης

Οκτώβριος 13, 2015 - 19:21
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της Κυριακάτικης (18/10, 18:15) αναμέτρησης με την Ξάνθη στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματις της Super League ξεκίνησε.

Η αρκαδική ομάδα μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα κυρίως στο Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει αρχής γενομένης από των αγώνα με την Ξάνθη να επιστρέψει στις νίκες καθώς περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν αφού ο Αστέρας έχει είδη χάσει αρκετό έδαφος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μία καλή ευκαιρία για τους κιτρινομπλέ να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις έτσι ώστε να βελτιωθούν αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια και ασφαλώς να ηρεμήσουν και να προσπαθήσουν να βρουν και πάλι την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Η νίκη και πρωτίστως και η καλή εμφάνιση στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξανθη είναι τα δύο μεγάλα ζητούμενα που θα λειτουργήσουν ως τονωτικό στην ψυχολογία των ποδοαφαιριστών του Στάϊκου Βεργέτη για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη γιατί σχετικά με την Super League ερχονται τις επόμενες αγωνιστικές τα πρώτα ντέρμπι με τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος ενώ στο Europa League τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ θα κρίνουν το μέλλον του Αστέρα στην διοργάνωση.

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται λοιπόν να δείξει αντίδραση μεγάλης ομάδας, ψαχνει την νίκη με την Ξανθη μία νίκη που θα τον βοηθησει να γυρίσει τον διακόπτη και θα του επιτρέψει να δει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία γιατί τα μεγάλα παιχνίδια και οι προκλήσεις που ακολουθούν είναι μεγάλες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.