Η κίνηση του Κουρμπέλη που γέμισε χαρά ένα παιδάκι

Η κίνηση του Κουρμπέλη που γέμισε χαρά ένα παιδάκι

Μάρτιος 11, 2018 - 15:20
0 σχόλια

Μια πολύ όμορφη και τρυφερή σκηνή διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Κουρμπέλη και έναν μικρό φίλαθλο του τριφυλλιού.

Ο μικρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού μπήκε στο γήπεδο και πήγε στον αρχηγό της αγαπημένης του ομάδας ζητώντας του την φανέλα του ωστόσο ο «Κούρμπε» είχε προλάβει να την ανταλλάξει με αντίπαλο του από τον Αστέρα Τρίπολης χαρίζοντας του μη έχοντας κάτι άλλο το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο πιτσιρικάς πήρε το περιβραχιόνιο του Αρκά άσου, το πρόσωπο του έλαμψε από χαρά και με το πιο πλατύ χαμόγελο άρχισε να τρέχει μέσα στο γήπεδο για το δώρο που δέχθηκε από τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η κίνηση αυτή είχε το δικό της αντίκτυπο με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να γεμίζει χαμόγελα ένα νεαρό παιδί στέλνοντας ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό μήνυμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.