Η κερδισμένη και ο «Χ»αμένος (pics,vid)

Η κερδισμένη και ο «Χ»αμένος (pics,vid)

Οκτώβριος 30, 2016 - 17:54
7 σχόλια

Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το Αρκαδικό ντέρμπι για τον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την έβδομη αγωνιστική ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Δόξα Μεγαλόπολης με τις δύο ομάδες να μοιράζοντε από έναν βαθμό.

Ο Παναρκαδικός δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τέλη και τον Παναγιώτη Σαλαπάτα, πίεσε , όμως η Δόξα είχε πάθος, σωστή αμυντική λειτουργία και έναν εξαιρετικό πορτιέρο με τον Μακριωνίτη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις να κρατά ανέπαφη την εστία του και να είναι δίκαια ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για το τριφύλλι στην έδρα του που παραμένει ωστόσο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την Δόξα από την άλλη να αποσπά έναν σπουδαία βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπθούν να βρουν τρόπος να αναπτυχτούν με την Δόξα από την αρχή να δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεση να προσέξει την αμυντική της γραμμή με τον Παναρκαδικό από την άλλη να ψάχνει τους διαδρόμους και να αφήνει ημιτελής τις περισσότερες επιθετικές του πρωτοβουλίες με το 0-0 να είναι το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι πράσινοι βγήκαν πιο επιθετικά αυξάνοντας την πίεση τους από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Μάλιστα η ομάδα της Τρίπολης έφθασε δύο φορές μια ανάσα από το γκολ με τον Τέλη και τον Παναγιώτη Σαλαπάτα να σημαδεύουν τα δοκάρια της εστίας της Δόξας. Από κει και πέρα όποτε πάλι απείλησε ο Παναρκαδικός βρήκε μπροστά του τον Μακρυωνίτη με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε για τις δύο ομάδες.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0


7 Σχόλια

Ο τερματοφύλακας στο βίντεο δεν φαίνεται να είχε πολύ δουλειά ..σε κάποιες φάσεις η μπάλα πήγε πάνω του. O takis δεν έχει σχολιάσει ακόμα και ανησυχώ για την υγεία του.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών γίνεται χαμός και οι μυρουδιάδες της Διοίκησης και του πάγκου κοιμούνται.Παραιτηθείτε τώρα που είναι νωρίς.

κοιμηθηκε ο θεος τι ναπω ρε αλλα την εχει και προπονημενη την ομαδα ο μεγαλος κοουτς συχαρητηρια τον εσωσε ο τερματοφυλακας και τ δοκαρια γεια 3-0 ησασταν χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.