Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη (pics,vid)

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 23, 2019 - 23:23
29 σχόλια

«Ως εδώ με την κακοδιαχείριση και τα ρουσφέτια»

Την Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, μπροστά στο εκλογικό του κέντρο στην οδό  Δημητρακοπούλου και Τάσου Σεχιώτη.

Ο κ. Τζιούμης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην νυν δημοτική αρχή και αναφέρθηκε αναλυτικά στο διακύβευμα των εκλογών στον Δήμο Τρίπολης και υπογράμμισε ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, καλώντας τους συμπολίτες του να τον στηρίξουν.
 

«Ως εδώ, κύριοι, και μη παρέκει. Φίλες και φίλοι, εμείς πιστεύουμε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει ανάγκη από ηθική. Ο Δήμος κατηγορείται για ρουσφέτια, για κακοδιαχείριση, για απευθείας αναθέσεις έργων σε συγγενείς και παιδιά δημοτικών συμβούλων. Γενικά για άνιση αντιμετώπιση καταστάσεων. καθένας από εσάς μπορεί να κρίνει εάν και ποιοι έρχονται στον Δήμο για να ξελασπώσουν προσωπικά.  Έχουμε έναν σκοπό ευγενή. Έναν στόχο που μας κινεί, μας συγκινεί και μας επιτρέπει να σας κοιτάξουμε στα μάτια».

Η παράταξή μας δεν έχει καμία προσωπική βλέψη.

 
Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης έκανε παρουσίαση των υποψήφιων του.
 
Η ομιλία:

"Κώστας Τζιούμης: Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο και στο ξεπερασμένο

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ- ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Αυτά ήταν τα τρία βασικά σημεία της κεντρικής ομιλίας του Κ. Τζιούμη, υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο». Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, σε μια ομιλία ήρεμης δύναμης, αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης, ο Κώστας Τζιούμης διακήρυξε ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πετύχει τους στόχους του, να δημιουργήσει δηλαδή ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Παρέδωσε στην κοινή περιφρόνηση- και στη Δικαιοσύνη- τους συκοφάντες και ψιθυριστές, μίλησε για την ανάγκη Ηθικής (και) στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, η οποία, όχι αδίκως, συχνά κατηγορείται για αδιαφάνεια, ανικανότητα και φαυλότητα. Κάλεσε όλους τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο, στο ξεπερασμένο, να μελετήσουν το ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξής του, να συστρατευτούν με την παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουν την Τρίπολη και τα χωριά μας εκεί που τους αξίζει, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Τόνισε τα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας, τα σημεία( ιστορικά, πολιτιστικά, παραγωγικά), που μπορούν να φέρουν επισκέπτες, θέσεις εργασίας, πλούτο. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα , αδρανή ή άγνωστα, γιατί αδρανείς και άσχετοι ήταν όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Με συστράτευση και συνένωση δυνάμεων η Τρίπολη μπορεί να αλλάξει την πορεία της και τη μοίρα της. «Στον αγώνα του καλού», κατέληξε ο Κώστας Τζιούμης, «σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε, σας καλούμε και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ»."

 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook
 
 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη


29 Σχόλια

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ;;;;ΑΛΛΑΞΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ;;ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ;;

Ο Κώστας την γύρισε την εξέδρα στα ανοιχτά γιατί δεν φοβάται. Να δούμε απόψε και τον σμυρνιωτη που θα τους κλείσει πάλι.

το πανό πίσω ήταν σαν του Σαμαρά Πολύ μπλέ . Μήπως είναι υποψήφιος της ΝΔ?

Παιδάκια βάλτε καρεκλίτσες να φαίνεστε πολλοί. Οποίος μπορεί ας κάνει χωρίς καρέκλες Κώστα τους πήρες τα σώβρακα

ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΝΔ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι σε αυτές τις συγκεντρώσεις πάνε μόνο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τις οικογένειες τους κοιμάται ύπνο βαθύ. ΟΚ, δεν είχε πολύ κόσμο. Δεν θα κριθεί όμως εκεί το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 και του 90. Το 2014 ο Σμυρνιώτης είχε κερδίσει μέσα στην Τρίπολη με 400 ψηφοδέλτια διαφορά. Δεν είναι μόνο η Τρίπολη. Τα χωριά θα παίξουν μεγάλο ρόλο και εκεί είναι πολύ πιθανό να δείτε μεγάλες εκπλήξεις. Τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο. Όπως και να έχει ο γιατρός δεν κάνει για δήμαρχος.

@10:16 Όλα σας βρωμάνε. Σας πείραξε τώρα το μπλέ πανό του Τζιούμη. Αν είχε πράσινο, θα σας ξίνιζε γιατί ήταν πράσινο. Το ίδιο κι αν ήταν πορτοκαλί, κόκκινο ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Πάντα κάτι θα σας έφταιγε και με κάτι θα γκρινιάζατε. Κι αυτό γιατί σας τσούζει και σας τσουρουφλίζει ο Τζιούμης. Βλέπετε την ήττα σας να προδιαγράφεται και σας έχει πιάσει πανικός. Σας έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Φροντίστε να το συνηθίσετε αυτό βέβαια, γιατί την Κυριακή 2 Ιουνίου το βράδυ, θα αρπάξει φωτιά ο κ@λος σας. Θα τρέχετε να κρυφτείτε στις σπηλιές και τα λαγούμια σας, γιατί δεν θα έχετε μούτρα να φανείτε...

Δεν ντρέπεστε ρε παπαγάλοι που λέτε ψέμματα ότι δεν είχε κόσμο ο Τζιούμης; Όλος ο πεζόδρομος φίσκα ήταν, από την αρχή της εξέδρας, εκτός από ένα μικρό κενό μπροστα της, μέχρι πίσω στο περίπτερο. Μέχρι και δίπλα από την εξέδρα είχε κόσμο, προς την πλευρά του δικαστηρίου. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά που τα έχετε κάνει επάνω σας από το φόβο και τσαμπουνάτε βλακείες;

Από τον χαμό που γίνεται στα σχόλια του Τζιούμη κάθε φορά μπορείτε να καταλάβετε την δυναμική που έχει αυτός ο άνθρωπος. Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

@12:00 Δώσε φωtογραφίες να δει ο κόσμος, διότι στις φωτό του άρθρου φαίνεται να έχει κόσμο μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται απέξω απ το εκλογικό κέντρο του κυρίου Τζιούμη. Κι αυτό με κενά. Προφανώς κάποιοι σας πολeμάνε με άνισα μέσα. Δώστε τις αληθινές φωτογραφίες να φανέι η λαοθάλασσα!!!

Το ήξερε ότι δε θα έχει κόσμο ο Τζιούμης και γι αυτό έστησε τις κάμερες έξω από την πρώην έκθεση τέχνης του Κούρου. Όσο για τις φωτό του άρθρου είναι όλες κοντινές και γεμάτες κενά. Να αλλάξει ο φωτογράφος πάραυτα.

Χαχαχα παπαγαλακια σας γλεντάει ο Τζιούμης είχε πολύ Περισσότερο κόσμο από τον Σαμαρά Εσείς βάλτε καρέκλες. Αν τολμάτε κάντε συγκέντρωση χωρίς καρέκλες

Και κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους της φαρσοκωμωδίας που λέγεται «Τζιούμης και οι συν αυτώ». Είστε αποκομμένοι από την κοινωνία, κύριοι. Γιατί της έχετε γυρίσει την πλάτη και αυτοθαυμάζεστε στους καθρέφτες σας, εσείς, οι φωστήρες και σωτήρες. Όπως άλλωστε κάνατε ανέκαθεν. Μια χούφτα αλαζόνες φαντασμένοι υπερόπτες που δεν έλεγαν καλημέρα σε κανέναν στην πόλη.

Τρεις και ο κούκλος! Εεε με τον γιωργακη τον παπαθεωφανη και την δώρα που θες να φτάσεις ρε Κώστα σοβαρά τώρα;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.