Η ΚΕΔΗΤ «πάγωσε» το πάρτι

Η ΚΕΔΗΤ «πάγωσε» το πάρτι

Μάιος 26, 2015 - 09:36
14 σχόλια

Γενέθλιο πάρτι χθες για τον έναν χρόνο της νίκης της δημοτικής αρχής στις εκλογές, ωστόσο μια σκιά ήρθε να συσκοτίσει τη χαρά.

Εδώ και κάποιες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες ότι κάτι τρέχει με τους λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ. Αδικαιολόγητες αναλήψεις από τους λογαριασμούς της «αρωματίζουν» την πόλη με μια οσμή σκανδάλου, ενώ οι εργαζόμενοί της εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι.

Κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, τη Δευτέρα 25 Μαΐου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ δήλωσε ότι θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που καθαγιάζουν τις -ως φαίνεται- «αμαρτωλές» αναλήψεις, ενώ ο κ. Ταλούμης με έγγραφό του έχει ζητήσει να πληροφορηθεί τι γίνεται με την κίνηση του λογαριασμού στην τράπεζα.

Παράλληλα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΤ έχει αποστασιοποιηθεί, καθώς στο παρελθόν είχε επισημάνει ότι δεν έχουν δοθεί τα έγγραφα τα οποία είχε ζητήσει ο κ. Κοκκινάκος και για τα οποία ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή να παραδοθούν.

Τι πραγματικά συμβαίνει; Μήπως στην Κοινωφελή Επιχείρηση γίνεται ένα «πάρτι» κεκλεισμένων των θυρών; Ή όλα αυτά ερμηνεύονται από το γεγονός ότι αποδεδειγμένα δεν τα πάνε καλά στην Επιχείρηση με τα έγγραφα και τις τυπικότητες; Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ακυρώθηκαν στο σύνολό τους οι αποφάσεις της ΚΕΔΗΤ λόγω παραλείψεων και λαθών.

Πάντως, είναι τουλάχιστον προκλητικό να πληροφορούνται οι υπάλληλοι της ΚΕΔΗΤ για αναλήψεις από τους λογαριασμούς της, τη στιγμή που δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα περίπου τεσσάρων μηνών.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ;;;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ! ΤΑ ***Α!

"Ή όλα αυτά ερμηνεύονται από το γεγονός ότι αποδεδειγμένα δεν τα πάνε καλά στην Επιχείρηση με τα έγγραφα και τις τυπικότητες;" χαχαχαχαχαχαχαχα. να είστε καλά. Ο,τι πιο αστείο έχω διαβάσει εδώ και χρόνια...........σίγουρα κι ο εισαγγελέας θα βρει αυτή την....."παράμετρο" πειστικότατη..........

10:46 Ναι (αθώε) Παυλή αγόρι μου, απάνω τους, άλλαξε τους τα φώτα, να μάθουν αυτοί να φέρονται. χαχαχαχαχα.

Μήπως ο Τασος έδωσε τα λεφτά στον Μ....., Δεν εξηγήται αλλιώς πως δεν στρίμωξε τον Τσούκα ο Δήμαρχος.

αναλυτικά όλα στον εισαγγελέα! και ποιος ο λόγος που είναι απλήρωτοι τόσο καιρό όλοι οι εργαζόμενοι!

Κακίες και ζήλιες ..... εδώ ο κόσμος χάνεται, γάμοι ακυρώνονται -καθότι ο γαμπρός διπλοπαντρεμένος- και εσεις ψάχνετε να βρείτε 40 τόσα χιλιάρικα ...χα..χα..χα.. δεν αφήνετε τους ανθρώπους να ζήσουν το δράμα τους χώνεστε στη μέση.

τι κακα παιδια που ειστε ..............να σας δει η συνεργατης του παυλη η θοδωρα να δειτε τι θα σας κανει !!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΑΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΠΕΣΤΑ ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ.

Τελικά νόμος υπάρχει, ή καλά κάνουν κάποιοι τελικά και τα έχουν κάνει όλα τσιφλίκι τους???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.