Η ΚΕΔΕ διαφωνεί με τις προεκλογικές προσλήψεις

Η ΚΕΔΕ διαφωνεί με τις προεκλογικές προσλήψεις

Μάρτιος 13, 2019 - 19:03
0 σχόλια

Την διαφωνία της εξέφρασε η ΚΕΔΕ με τις προεκλογικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Εσωτερικών και την απελευθέρωση των προσλήψεων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Όταν δε ο κ. Αλέξης Χαρίτσης ρώτησε με έκπληξη: «δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις», ο αντιπρόεδρος της ένωσης Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε πως «δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις σε προεκλογικές περιόδους».

Ειδικότερα, ο κ. Καραγιάννης χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων εκφράζοντας τον φόβο ότι τέτοιου είδους πολιτικές μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

«Δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις; Είναι υπέρ της αναστολής προσλήψεων και κατά της αύξησης κατά 400 του αριθμού των συμβασιούχων;» αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών για να επιμείνει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ λέγοντας «Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζεται. Δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξαιρεί τις προσλήψεις στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ η οποία διεξάγεται από το ΑΣΕΠ.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.