Η κατάργηση του ταχυδρομικού πρακτορείου Παράλιου Άστρους φέρνει αντιδράσεις

Η κατάργηση του ταχυδρομικού πρακτορείου Παράλιου Άστρους φέρνει αντιδράσεις

Απρίλιος 26, 2018 - 08:14
0 σχόλια

Ο κύριος Νικόλαος Κωνσταντίνου με επιστολή του προς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και κοινοποιώντας  προς το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας ,τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον Προϊστάμενο των ΕΛΤΑ Άστρους διαμαρτύρεται έντονα για την κατάργηση του ταχυδρομικού πρακτορείου Παράλιου Άστρους.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Ως πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Παραλίου Άστρους θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου όσον αφορά την εξυπηρέτηση των κάτοικων μετά την κατάργηση του ταχυδρομικού πρακτορείου Παράλιου Άστρους.

Μάλλον επειδή δεν γνωρίζετε την περιοχή θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το Παράλιο Άστρος είναι μια λουτρόπολης κα φιλοξένει την θερινή περίοδο περίπου 15000 έως 20000 παραθεριστές αλλοδαπούς και Έλληνες που πολλοί από αυτούς έχουν αγοράσει διαμερίσματα,(περίπου 5000 υδρομετρητές και μετρητές ΔΕΗ) τις δημοσιές υπηρεσίες του δήμου ( αστυνομικά, ειρηνοδικείο, λιμεναρχείο, φύλακα αρχαιοτήτων ) και είναι δύσκολο για αυτούς να μην υπάρχει ένα σημείο επαφής και ειδικά για τους συνταξιούχους ηλικιωμένους ώστε να πάρουν την σύνταξη τους, να πάρουν την αλληλογραφία τους, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ,να πάρουν γραμματόσημα και γενικότερα να εξυπηρετηθούν ταχυδρομικά.

Είναι υποχρεωμένοι πλέον να πηγαίνουν στο κεντρικό ταχυδρομείο του Μεσόγειου Άστρους πληρώνοντας ταξί για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο κάτι που δεν συνάδει με τον κοινωνικό χαρακτήρα του ταχυδρομείου.

Παρακαλούμε για την άμεση λύση του προβλήματος που παρά τις προσπάθειες του κεντρικού καταστήματος Άστρους το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και θα μεγαλώσει με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Δ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τ.Κ. 261 10 ΠΑΤΡΑ

(ΥΠ ΟΨΙΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ).

 

ΚΟΙΝ:               1) Π.ΜΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΝ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

                        2} Π.ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

                        3) ASTROS NEWS ΚΑΙ ΑΛΛΑ Μ.Μ.Ε.

                        4) ΘΕΟΔ. ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.