Η καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (pics,vid)

Η καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 21, 2017 - 09:56
1 σχόλια

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης η συναυλία των μουσικών του συνόλων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε μια μεγάλη γκάμα ακουσμάτων, με τραγούδια βυζαντινής μουσικής, αλλά και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Παπαδημητρίου, η δημοτική σύμβουλος κυρία Ζαμπαθά και η πολιτευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κυρία Εύη Τατούλη.

Εκτός από το μουσικό κομμάτι, η βραδιά περιελάμβανε και βραβεύσεις μαθητών που διέπρεψαν σε διαγωνισμούς, καθώς και βράβευση των αποοίτων της Γ’ Λυκείου.

Να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση δεν έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου καθώς χρήζει επισκευής.

Ο κ. Ρουμελιώτης κατά την ομιλία του δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος σε συνεργασία με την κυρία Εύη Τατούλη θα μεριμνήσουν έτσι ώστε να γίνουν εργασίες και να επισκευαστούν οι ζημιές.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι και η κυρία Τατούλη στη δική της ομιλία στάθηκε στο πλευρό των μαθητών του Μουσικού Σχολείου και προσέφερε, ύστερα από χορηγία από τον κ. Φουρλή, έναν σύγχρονο προτζέκτορα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού σχολείου Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.