Η ηθική δικαίωση του Π.Βαλασόπουλου και οι προβληματισμοί της Νέας Δημοκρατίας

Η ηθική δικαίωση του Π.Βαλασόπουλου και οι προβληματισμοί της Νέας Δημοκρατίας

Νοέμβριος 10, 2010 - 11:32
32 σχόλια

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος είναι από χθες ο ηθικός νικητής από την παράταξη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, την «Δυνατή Πελοπόννησο» όπου ηγείται ο Δ.Δράκος. Ύστερα από την καταμέτρηση των 348 από 361 εκλογικών τμημάτων της Αρκαδίας ο Π.Βαλασόπουλος έχει λάβει 5378 ψήφους από τις 19396 όπου πηρέ η «Δυνατή Πελοπόννησος» και βρίσκεται στην κορυφή των υποψηφίων συμβούλων του Δ.Δράκου με διαφορά 2000 ψήφων από το δεύτερο.

Το 2009 στις Εθνικές Εκλογές η Νέα Δημοκρατία μπορούμε να πούμε πως ¨άδειασε¨ τον Π.Βαλασόπουλο την τελευταία μέρα της κατάθεσης των βουλευτικών ονομάτων, όπου ανακοίνωσε και το ψηφοδέλτιό της αφήνοντάς τον εκτός την ώρα που ο ίδιος έδινε συνέντευξη στην ΝΕΤ ως υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ! Ο Βαλασόπουλος σαν πιστός ¨στρατιώτης¨ της παράταξης δεν έβαλε το κεφάλι κάτω και συνέχισε τον αγώνα του για την ανασύνταξη της παράταξης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της ΝΔ και διασώζοντας την παράλληλα από την συντριβή στην Αρκαδία, από τον Π.Τατούλη . Τα αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής τον δικαιώνει πολιτικά και παράλληλα προβληματίζει την Ρηγίλλης για τις επιλογές της ,καθώς θα μπορούσε να τον είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών του 2009 όπου η ΝΔ και γνώρισε πρωτοφανή ήττα από το ΠΑΣΟΚ με 9 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ το βασικό ερώτημα των Περιφερειακών εκλογών είναι:
Μήπως τελικά ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος ήταν το ιδανικότερο πρόσωπο για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη στην Αρκαδία;

Arcadia Portal


32 Σχόλια

O Βαλασόπουλος πολεμήθηκε άγρια και σε αυτές τις εκλογές από γραμματείς και φαρισαίους μέσα από τη Νεα Δημοκρατία. Ο κόσμος όμως δεν είναι χαζός ξέρει και ξεχωρίζει τους ικανούς και άξιους.

Χαράς στο κουράγιο σου Παναγιώτη, δεν αξιζε ο αγώνας που έκανες για αυτούς που σε πρόδωσαν. Τουλάχιστον τους απέδειξες οτι δεν είσαι για σύμνουλος αλλά για κάτι περισσότερο

Τελικά ο Μανδρώνης καλό ή κακό έκανε στην παράταξη;;;Τα αποτελέσματα έδειξαν...

Στην Ρηγίλης είχαν πάρει απόφαση να κατεβάσουν τον Βαλασόπουλο σαν Αντιπεριφερειάρχη αλλά μετά από την παρέμβαση του γραμματέα της ΝΔ δεν προχώρησε η απόφαση. Απορώ γιατί ο Βαλασόπουλος ασχολείται ακόμη με αυτούς και τους δίνει αξία.

Κάποιοι τώρα βλέπουν το λάθος τους βλέποντας τον Βαλασόπουλο να πηγαίνει τόσο καλά στην Αρκαδία. Κάποιοι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τι ανίκανους συμβούλους πληρώνουν.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ!ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Καποιοι φοβουνται τον Βαλασοπουλο και τη δυναμικη του και ειναι προφανες ποιοι! Ο ρυθμιστης των πραγματων στην Αρκαδια ακόμα δεν μιλαει στον Βαλασοπουλο καλα. Ο Βαλασοπουλος μιλαει απευθειας με Σαμαρα και αυτο φαινεται ενοχλει

Αν εχετε το θεο σας ρε παιδια! Κατεβασαν περσι τον Κοντοζαμανη και την Τροχανη και αφησαν εξω τον Βαλασοπουλο! οι σταυροι και των δυο δεν φτανουν τους σταυρους του Βαλασοπουλου! ενα μεγαλο μπραβο και στον Βαλασοπουλο και στον Πονηρακο

Φίλε ανωνυμε 5:35 γιατί φοβάσαι να πεις ονόματα? Αυτοί που φοβούνται τον Βαλασόπουλο είναι ο αξιότιμος γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο περίγυρός του.

Να μου πεις για την Τροχάνη ΟΚ,αλλά όχι και για τον Κοντοζαμάνη . Ο Κοντοζαμάνης έχει προσφέρει και έχει διάθεση να προσφέρει στ ΝΔ,μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

ο ζαγοριτης που ειναι να δει τι εκανε περισυ στο νομο ?το θεμα ειναι οτι ο Πανος ειναι αξιολογο κ σεμνο παιδι και εχει να δωσει πολλα ...σε συνεργασια ελπιζω με τον νεο μας γραμματεα που θα εκτιμησει τις ικανοντητες του

Τον Κοντοζαμανη τον παει το συστημα τρενο! Χαλαει του κοσμου τα λεφτα και κανει μια τρυπα στο νερο

o drakos tha kerdisei panigirika.tatoulikoi krifteite.

Το ποιος χαλάει λεφτά είναι φώς φανάρι...2 χρόνια τωρα...

dropi se osous psifisan roumelioti kai litrivi.nomizoun oti tha ftiaxtoun.den tous upologizei kanenas. kaluteres epiloges nikitas,valasopoulos kai ponirakos.sovaroi anthrwpoi.

Ντροπή σε όσους θέλουν την υποανάπτηξη της Αρκαδίας...βγάλτε τον Καλαματιανο να τα πάει όλα εκει

Ρε Βαλασόπουλε χαλάρωσε και λίγο! Από ποιό διασυρμό μας γλύτωσες ρε μεγάλε; 28 μονάδες διαφορά 19 παραπάνω από τότε που έκοψαν τον γίγαντα των 1700 σταυρών! Με όλη την κοματική μηχανή στην πλάτη σου πήρες όλα τα έτοιμα!

Το δημοσίευμα αυτό είναι η περίτρανη απόδειξη της ιδιοτέλειας του "αδικημένου" από το κόμα "ηθικού" Πάνου! Να δούμε τα ποσοστά Δράκου στην Μεγαλόπολη την δεύτερη Κυριακή!Κυριακή κοντή γιορτή!!!

Ο Βαλασόπουλος δεν κατώρθωσε να μαζέψει ούτε τον ιδιαίτερό του Νίκο Γιαννακόπουλο ο οποίος πήρε 3500 σταυρούς με τον Τατούλη και νομίζει ότι προβληματίζει την Ριγήλης; Κάτι τέτοια δημοσιεύματα προβληματίζουν τους γνήσιους αγωνιστές! Αλήθεια Παναγιώτη έβγαλες Δήμαρχο στο χωριό σου;

Παναγιωτη, αληθευει οτι παρακαλουσες τον τατουλη να σε κανει αντιπεριφερειαρχη?

O Balasopoulos kao kontozamanis ftaine twra?oi pisoplates maxairies den exoun teleiomo, mia zwi ta idia

Ένας πολιτικός κρίνεται από την ωριμότητα και την ποιότητα της σκέψης του. "Αυθόρμητα" δημοσιεύματα σαν αυτό αποπροσανατολίζουν την παράταξη από τον μοναδικό στόχο που είναι η νίκη την Κυριακή. Η προσπάθεια επιβολής στους συνυποψηφίους είναι, αν μη τι άλλο, πράξη πολιτικής μικρότητας.

Είναι ντροπή να προδίδεις 5500 ψηφοφόρους λίγες ώρες μετά τις εκλογές τορπιλίζοντας την ηρεμία του συνδυασμού! Ο Μανδρώνης είχε ΔΩΔΕΚΑ μαχητές στρατιώτες την πρώτη Κυριακή δεν έχει ανάγκη από λοχαγούς για την δεύτερη αλλά από αγώνα! Ας συγκρατήσουν λοιπόν κάποιοι τις φιλοδοξίες τους και ας συνεχίσουν τον αγώνα

ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΕΣΩΣΡΕΦΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Εδώ όλοι αγωνίζονται για τον Δράκο και ο βαλασόπουλος τον πόνο του!!!! Προφανώς, με τέτοια μυαλά ,δεν έκανε ο άνθρωπος για Αντιπεριφερειάρχης!

Grafei pouthena to dimosieuma pws to exei grapsei o Balasopoulos??? :ena arthro tou Arcadia Portal einai kai oxi toy Balasopoulou

Λυκουρετζάκια σας έχει πιάσει πανικός με την επίδοση του Βαλασόπουλου! Για να γραφτεί και καμιά αλήθεια ο Τατούλης παρακαλούσε το Βαλασόπουλο να μπει στο ψηφοδέλτιο του. Τον Γιαννακόπουλο τον ειχε διώξει ο Βαλασόπουλος με κλωτσιές καμποσους μήνες πριν.

egw thn prwth kyriakh sthriksa ton panagiwth balasopoulo...bravo sas kyrie panagiwth!!!den borw na fantastw omws giati den sas epeleksan gia antiperiferiarxh???lypoume alla thn 2h kyriakh tha psifisw tatouli apla etsi san antidrash apenanti se aytes tis epiloges!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ . ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Ρε παλικαρια γιατι δεν χαλαρωνετε λιγο? Ο ανθρωπος πρωτος βγηκε! Τετοιο μενος ουτε οι αντιπαλοι του δεν εχουν!!!

Το παραπάνω άρθρο έχει γραφτεί από συνεργάτη του Arcadia Portal και όχι από τον κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο Arcadia Portal