Η ιστορική φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

Η ιστορική φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

Μάιος 15, 2019 - 18:27
1 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου πραγματοποίησε στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας την φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Οι κιτρινόμαυροι γιόρτασαν την σπουδαία επιτυχία στην συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου με τίτλο και άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία επιστρέφοντας στην κορυφή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έπειτα από την χρονιά 1988-1989.

Η φιέστα της ΑΕΚ Τρίπολης τα είχε όλα... φιλικό με την ομάδα που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα την σεζόν 1988-1989, πανηγυρισμούς, τραγούδια, συνθήματα, συγκίνηση, βραβεύσεις και πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Κάρτσοβας για να δει και να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές.

Το παρών στην φιέστα του δικεφάλου έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και Νίκος Τσιαμούλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης καθώς επίσης και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον φιλικό αγώνα μεταξύ της τωρινής και της τελευταίας πρωταθλήτριας με το σκορ για την ιστορία να είναι 4-4 και τον Σωτήρη Μπέλτσο να κλέβει την παράσταση δείχνοντας πως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται για να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο με τις απονομές.

Αρχικά βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν 1988-1989 για να ακολουθήσουν βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει από διαχρονικά από διάφορα πόστα στην ΑΕΚ Τρίπολης όπως ο νυν πρόεδρος κ. Νίκου για να κορυφωθεί η εκδήλωση με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στους πρωταθλητές μέσα σε απόλυτη αποθέωση.

Η στιγμή της κούπας είχε φθάσει με τον αρχηγό Κώστα Λιακόπουλο να σηκώνει ψηλά στον ουρανό της Τρίπολης το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή με τα καπνογόνα και τα συνθήματα να δονούν το γήπεδο της Κάρτσοβας.  

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η φιέστα της ΑΕΚ Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Λεφτά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.