Η ιστορία πρώην παίκτη του Αστέρα που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Η ιστορία πρώην παίκτη του Αστέρα που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Απρίλιος 16, 2018 - 09:23
0 σχόλια

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Ίσραελ Νταμόντε, έχει γίνει πρώτο θέμα στην Αργεντινή καθώς έχει το συνήθειο, στις φωτογραφίες πριν από τους αγώνες να μην κοιτάει τον φακό όπως οι συμπαίκτες του, αλλά στα αριστερά!

Το γιατί το κάνει, είναι συγκινητικό…

Σύμφωνα με τον αθλητικό ιστότοπο elsobrero:

«Ένας δημοσιογράφος παρατήρησε πριν λίγες μέρες ότι ο 36χρονος Αργεντινός Ίσραελ Νταμόντε κοιτούσε αλλού στην αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας. Ψάχνοντας, από περιέργεια, ανακάλυψε ότι ο Νταμόντε σε όλες τις φωτογραφίες πριν τα ματς κοιτάει πάντα σε άλλη κατεύθυνση! Κάνοντας μια μικρή έρευνα ανακάλυψε ότι ο αδερφός του, που σκοτώθηκε το 2009 σε τροχαίο, όταν ήταν μικρός στις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες κοιτούσε αλλού, όντας αφηρημένος. Με τον τρόπο αυτό, ο Νταμόντε πιστεύει πως κρατάει ζωντανή τη μνήμη του αδερφού του».

Τον Γενάρη του 2008 ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Ίσραελ Νταμόντε από την Άρσεναλ Σαραντί, με την οποία είχε κατακτήσει το Κόπα Σουνταμερικάνα το 2007.

Ο Νταμόντε έχει ένα περίεργο συνήθειο που έγινε πρώτο θέμα στην Αργεντινή μέσα στην εβδομάδα. Στις κλασικές φωτογραφίες της ομάδας πριν τα ματς, ενώ όλοι κοιτάζουν το φακό ή έστω μπροστά, εκείνος κοιτάζει αριστερά.

Η απάντηση έρχεται μέσα από την ιστορία που διαβάσατε παραπάνω…

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.