Η ιστορία με τον μοναδικό σκόρερ του Αστέρα κόντρα στον Πανιώνιο!

Η ιστορία με τον μοναδικό σκόρερ του Αστέρα κόντρα στον Πανιώνιο!

Φεβρουάριος 23, 2018 - 21:00
1 σχόλια

Μόλις ένας παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στον Πανιώνιο.

Η φοβερή ιστορία πριν την αναμέτρηση Πανιώνιος-Αστέρας για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης παίζει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και για να φτάσει στη νίκη πρέπει να βρει το γκολ! Κάτι που έχει καταφέρει μόλις ένας ποδοσφαιριστής από την ομάδα της Αρκαδίας κόντρα στην αντίστοιχη της Νέας Σμύρνης.

Από το «κιτρινομπλέ» ρόστερ μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει γκολ με αντίπαλο τον Πανιώνιο είναι ο… Χουάν Μουνάφο! Και όμως, μόνο ο Αργεντινός χαφ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και μάλιστα χωρίς να φορά τη φανέλα του Αστέρα.

Η ιστορία πηγαίνει στο 2012 όταν ο Πανθρακικός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στην Κομοτηνή. Ο Μουνάφο τότε έπαιζε με τους γηπεδούχους και κατάφερε να κάνει το 1-1 για την ομάδα του, αν και στο τέλος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-2.

Η ωραία ιστορία γίνεται καλύτερη αν προσθέσουμε πως προπονητής της ομάδας της Θράκης τότε ήταν ο Σάββας Παντελίδης! Ετσι λοιπόν, έχουμε ξανά το αντάμωμα των δύο κόντρα στον Πανιώνιο με την ευχή να έρθει ξανά το γκολ αλλά αυτήν την φορά να δώσει και την πολύτιμη νίκη.  

Ο Χουάν Μουνάφο έχει φέτος σημειώσει δύο γκολ στο πρωτάθλημα και γιατί να μην τα… τριτώσει στη Νέα Σμύρνη. Άλλωστε, είναι και ο μοναδικός που το έχει καταφέρει κόντρα στον Πανιώνιο!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.