Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook

Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook

Ιούλιος 18, 2017 - 12:04
89 σχόλια

Διάβασα όσο μπορούσα για την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ., η οποία έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και της οποίας η αίτηση αποφυλάκισης έως τη δίκη της σε δεύτερο βαθμό απορρίφθηκε χθες Δευτέρα από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών με τρεις ψήφους έναντι δύο.

Τρεις δικαστές ψήφισαν «όχι» για την αποφυλάκιση της νεαρής γυναίκας και έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι που να δικαιολογούν την αναστολή εκτέλεσης της ποινής που της έχει επιβληθεί. Επειδή, όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί, το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών δεν το έχει δημοσιεύσει κανένας από τους παρευρισκομένους στη δίκη εχθές, ας αναρωτηθούμε για μια στιγμή: μήπως θα έπρεπε να το κάνει κάποιος από όλους εκείνους τους αλληλέγγυους που βρέθηκαν στο πλευρό της συναγωνίστριάς τους μέσα στο δικαστήριο; Αλλιώς, τι ακριβώς συζητούν και γιατί αφορίζουν όλους όσοι τολμούν να ψελλίσουν ότι πραγματικά εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη;

Λοιπόν, το σκεπτικό δεν το έχουμε μπροστά μας και, όπως λέει το φτωχό μου το μυαλό, δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Επίσης, εφόσον έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, δεχόμαστε ότι υπάρχει και εδώ η περίπτωση της δικαστικής πλάνης. Και ότι, όπως σε κάθε περίπτωση δικαστικής πλάνης, αυτή μπορεί να αποδειχθεί ύστερα από χρόνια.

Λυπηρό για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, αλλά ή σέβεσαι τη Δικαιοσύνη ή όχι. Ενδιάμεσο δεν έχει.

Ως πολίτες, σύμφωνοι, είμαστε απογοητευμένοι που μεγαλοκαρχαρίες και μεγαλοναρκέμποροι ελευθερώνονται έως τη δίκη τους στο Εφετείο ή αποφυλακίζονται έχοντας εκτίσει ένα ελάχιστο μέρος από την ποινή τους.

Αλλά τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει όλοι να είναι έξω; 

Και φυσικά, αν είναι κάθε ένας από εμάς να γίνει δικαστής στα social media, ας προνοήσει ένα από τα πολλά μας πανεπιστήμια να εντάξει στο πρόγραμμα σπουδών του και αυτό: Η Νομική του Facebook για αρχάριους ή κάτι τέτοιο. Επίσης, ας οργανώσουμε λαϊκά δικαστήρια, όπου καθείς από εμάς –καθώς όλοι βλέπουμε CSI- θα κρίνει αν το γενετικό υλικό στον γεμιστήρα του όπλου που βρέθηκε σε γιάφκα μέσα στο πανεπιστήμιο μαζί με άλλον «ορφανό» οπλισμό είναι αρκετό ή όχι για να ενοχοποιήσει την κάθε Ηριάννα που επειδή είναι αριστούχος και έχει ξεκινήσει ένα διδακτορικό και εργάζεται με πρόσφυγες αυτομάτως δεν είναι και εγκληματίας.

Πιο χρήσιμο, βέβαια, θα ήταν να επισημάνει κάποιος στους υπουργούς μας ότι δεν μπορούν να είναι και υπουργοί και αλληλέγγυοι. Και συγκεκριμένα στον κ. Κοντονή. Ο οποίος, πάντως, παρά τις υπερασπιστικές του δηλώσεις για την Ηριάννα χθες, και τις εντελώς καταδικαστικές για την Ελληνική Δικαιοσύνη, έχει κατηγορηθεί από τους φίλους και υποστηρικτές της ότι δρα μεροληπτικά εναντίον της! Και κάποιος πρέπει να πει στον κ. Τσίπρα ότι αν η Νομοθετική εξουσία δεν κάνει καλά τη δουλειά της, δεν μπορεί να κατηγορεί τη δικαστική επειδή εφαρμόζει τους νόμους που η Βουλή ψηφίζει…

Πριν από ελάχιστες ημέρες συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τότε που ο Θάνος Αξαρλιάν έπεφτε νεκρός από τα πυρά της «17 Νοέμβρη». Όλο το Facebook θρήνησε, πολλοί χρήστες μάλιστα αναδημοσίευσαν τη σπαραχτική φωτογραφία με τον άτυχο νέο αιμόφυρτο και νεκρό στο πεζοδρόμιο. Και από κάτω, μηνύματα ελευθερίας για την Ηριάννα, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δίχως στην πράξη κανείς χρήστης να είναι σε θέση να γνωρίζει τι ισχύει και τι όχι.

Οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν τη «17 Νοέμβρη» στη φυλακή και θρηνούν τον Αξαρλιάν, γίνονται γενετιστές, γίνονται νομικοί και δικαστές και αποφαίνονται ότι η Ηριάννα είναι αθώα, ενώ θεωρούν διαβλητή την απόφαση των δικαστών, δίχως καν να την έχουν διαβάσει.

Είναι καθήκον των φίλων, συναδέλφων και συνοδοιπόρων της να την υπερασπίζονται –συγκινητική η υπεράσπισή της από την καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο- δίχως πάντως να καταστρέφουν περιουσίες στην Αλεξάνδρας, όπως χθες. (Αλήθεια, τι θα έχει να πει ο υπουργός που αμφισβητεί και στενοχωριέται με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αν αύριο ο αναρχοαυτόνομος χώρος φυτέψει μια-δυο μολότοφ σε κανένα λεωφορείο ως αντίποινα για τη φυλάκιση της Ηριάννας;..)

Είναι καθήκον όλων μας να εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη. Είναι αναγκαίο για τη δημοκρατία, κυβερνητικέ εκπρόσωπε κύριε Τζανακόπουλε. Η θέση σου δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δήλωση: 

«Η Δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης. Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο ''μαύρο βιβλίο'' της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Εύχομαι να δικαιωθεί το κορίτσι, εφόσον, φυσικά, αποδειχθεί στο Εφετείο ότι έχει δίκιο. Και να έρθει η κυβέρνηση στα συγκαλά της, που από τη μία διορίζει τη Θάνου νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού και από την άλλη βάλλει κατά του ΣτΕ και των δικαστών.

Γαλανιάδη Εύα

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

89 Σχόλια

Κυρία Γαλανιάδη μπορείτε να μου πείτε πότε την πληρώνουν οι σύζυγοι των μεγαλοκαρχαριών που γνωρίζουν τις βρωμοδουλειές τους και κάνουν ζωάρα με τα κλεμμένα;;; Αυτή είναι άλλη περίπτωση;;; Ναι εντάξει ο καθένας λέει την μακακία του στα social media αλλά μερικές φορές είναι θέμα απλής λογικής

Εσύ κι ο Άδωνης μπορούσες να γράψεις το παραπάνω κείμενο (ο δεύτερος με περισσότερες υλακές) ("λυπάμαι για το κορίτσι αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να σεβόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη, άνθρωποι είναι κι αυτοί, λάθη κάνουν που μπορεί να γίνουν γνωστά μετά από χρόνια" παράφραση δική μου)

Για τους χτεσινούς βανδαλισμούς έγιναν 14 προσαγωγές και μία σύλληψη (για άσχετο όμως με τα επεισόδια λόγο). Η αστυνομία δεν εμπόδισε τις καταστροφές ούτε συνέλαβε κανέναν γι' αυτές. Θα μπορούσε να τις αποτρέψει αλλά δεν θέλει. Εκ των πραγμάτων δουλειά της δεν φαίνεται να είναι η τήρηση του νόμου και της τάξης, η πρόληψη, όπως τυπικά αναφέρεται και αν υπάρχουν παράπλευρες απώλειες, αφορούν τους καταστηματάρχες (ελπίζω τουλάχιστον να ήταν ασφαλισμένοι). Αυτό το παιχνίδι το βλέπουμε και στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στην τωρινή. Δεν θέλω αστυνομική βία (ΜΑΤ, χειροβομβίδες), προστασία θέλω.

Ακούστε κυρία ... ύστερα από τέτοια απόφαση σε συνδιασμό με την απόφαση απελευθέρωσης της άλλης κυρίας της υπόθεσης Energa (που είχε παραβιάσει και το βραχιόλι), καταλαβαίνεις γιατί ο Σημίτης έλεγε "οποίος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα". Κρίμα

Aς μην ξεφύγει της προσοχής πως η αδικημένη κοπέλα φέρει και δύο επώνυμα, χαρακτηριστικό δείγμα προοδευτικής οικογένειας και ανατροφής

Δικό τους παιδί ειναι. Θα το ταλαιπωρήσουν λίγο κ θα την ελευθερώσουν μετα βαιων κ κλάδων. Ούτε φωτό της κυκλοφορεί ούτε καν τα δυο της επίθετα. Τέτοια προστασία της δίνουν.

Αν ήταν κανά άλλος φουκαράς για μικρότερης σημασίας εγκλήματα θα το διαπόμπευαν και θα τον διέσυραν..Την συγκεκριμένη καταδικασθείσα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, το σύστημα την προστατεύει μη αναφέροντας το πλήρες όνομά της ούτε και την φωτογραφία της..Το ηθικό πλενέκτημα της αριστερής τρομοκρατίας..

κύριοι των comment, τι σχέση έχουν τα 2 ή τα 50 επώνυμα; Δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη σας. Επίσης έχετε καταλάβει γιατί γίνεται ντόρος; Έχετε διαβάσει για την σαθρότητα των αποδεικτικών στοιχείων της συγκεκριμένης υπόθεσης; Ή απλά μισείτε βάσει των τίτλων που διαβάζετε; Έχετε μπει στην ουσία;

Οι σχέσεις των συριζαίων με την εγχώρια τρομοκρατία και με την παρακρατική αριστερά φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα από την απόφαση που εκδόθηκε για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ «Ηριάννα».Εκτός εαυτού βγήκαν οι συριζαίοι και έφτασαν στο σημείο να εξαπολύουν μύδρους κατά της Δικαιοσύνης. Έφτασε, μάλιστα, ολόκληρος «υπουργός Δικαιοσύνης» να κάνει λόγο για «λάθος απόφαση» (!) μιλώντας από βήματος Βουλής, προβαίνοντας σε μία αδιανόητη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.NTΡΟΠΗ

το θράσος των παρακρατικών είχε συστηματικά καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ώρες. Από την μία η απάθεια των αρχών και της κυβέρνησης στην προθέρμανσή τους με τον ξυλοδαρμό τουρίστα , η απουσία συλλήψεων ή έστω προσαγωγών από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Άρειο Πάγο, αλλά και η αναφανδόν στήριξη που έλαβαν από την κυβέρνηση είχαν ως λογικό επακόλουθο τους νυχτερινούς βανδαλισμούς και το πλιάτσικο.

@Κόκκινο Παρακράτος είναι καταδικασμένη σε α' βαθμό μόνο και όχι τελεσίδικα. Επίσης, σε δημοκρατική χώρα ζούμε και ο καθένας έχει την ελευθερίας λόγου να κρίνει τους πάντες. Ακόμη και τους Δικαστές. Δεν είναι ούτε θεοί οι Δικαστές ούτε Πάπας με το αλάθητο. Πέρα από την κριτική όμως, εφόσον αποφασίσουν και σε β βαθμό ενοχή(και το ίδιο και στον Άρειο Πάγο), τελείωσε. Δεν υποστηρίζω μη νόμιμη επέμβαση στην Δικαιοσύνη. Αλλά η κριτική είναι καθόλα νόμιμη.

@Γαλανιάδη (αρθρογράφο): Μιλάτε για το σκεπτικό της απόφασης και γιατί κανείς δεν το δημοσιοποιεί. Εδώ είναι ένα μελανό σημείο της ποινικής δικαιοσύνης. Στο ακροατήριο σου λένε την απόφαση τους οι Δικαστές χωρίς να επεκτείνονται σε αιτιολόγηση ακόμα και αν τους ζητήσεις τον λόγο. Την αιτιολογία την γράφουν (μην πω την κόβουν και την ράβουν στα μέτρα τους) αρκετά αργότερα όταν γράφουν και την απόφαση. Την στιγμή του ακροατηρίου γραπτή απόφαση δεν υπάρχει. Και όταν κάνεις έφεση, τότε σκίζονται να την γράψουν μέχρι την δικάσιμο στο Εφετείο. Οπότε και εδώ(συνεχίζεται)...

(συνέχεια από πριν) Οπότε και εδώ εικασίες γίνονται. Σίγουρα οι Δικαστές είχαν κάποιο σκεπτικό κατά την σύσκεψη τους, το οποίο θα καλοδουλέψουν και καταγράψουν αρκετά αργότερα όταν θα αποτυπώσουν την απόφαση τους σε γραπτή μορφή. Αν εν γένει έγινε κακή εκτίμηση των αποδεικτικών στοιχείων θα φανεί στο Εφετείο πλέον, με εμπειρότερους Δικαστές.

Αναφέρομαι σε όλους. Μάγκες κρατείστε και μια πισινή. Ξέρετε ποια είναι η κυριότερη ανησυχία για την ανωτέρω απόφαση; (αν αληθεύουν οι κριτικές) Ότι ο καθένας κινδυνεύει απλά και μόνο με τις παρέες που κάνει ή τις ιδεολογίες του. Είστε εντάξει με κάτι τέτοιο, αν πράγματι αληθεύει;

Χρέος όλων μας, της κοινωνίας είναι και πρέπει να είναι η απόδοση δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιβάλλει ποινές ανάλογες της σοβαρότητας του παραπτώματος αν κρίνεται κάποιος ένοχος, με σωστές δικαστικές διαδικασίες. Η Δικαιοσύνη πρέπει να αθωώνει αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Θεμέλιος λίθος της δικαιοσύνης είναι το τεκμήριο της αθωότητας και το "Καλύτερα 100 ένοχοι εκτός φυλακής, παρά έστω και ένας αθώος εντός φυλακής" .

Κυρία Γαλανιάδη, νόμος που να ισχύει μόνο για έναν κι όχι για όλους δεν είναι νόμος. Αίτηση αποφυλάκισης έκανε και τις απάντησαν οτι πήγε ταξίδι στη Βαρκελώνη κι οτι η Βαρκελώνη είναι το κέντρο της ευρωπαϊκής τρομοκρατίας. Η Βαρκελώνη. Δεν υπάρχουν στοιχεία στο κατηγορητήριο. Ας φέρναν μάρτυρες, ας φέρναν βίντεο ή αποτυπώματα. Ακόμα και το dna, τελικά το ξεχνούν γιατί δε γίνεται να βρίσκεις το dna και μετά να το χάνεις και να μη μπορεί να επανεξεταστεί.

οι ελάχιστοι υπερασπιστες της τρομοκρατισσας , είναι το ίδιο υπερευαίσθητοι με την ποινική διαδικασία, την αυστηρότητα των δικαστηρίων και τα ανθρωπινα δικαιώματα και στην περίπτωση την Χρυσής Αυγής ή του Κορκονέα για παράδειγμα ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Ημιμάθεια , ιδεολογικές συγγένειες και φανατισμός τα ταπεινά κίνητρα τους. Αυτογελοιοποιούνται όσο ο λαός βγάζει τα συμπεράσματά του και συντηρητικοποιείται γοργά. Καλή συνέχεια.............

@Μαύρη Επέλαση: Σοβαρά τώρα λες παράδειγμα τον Κορκονέα που ομολόγησε ότι δολοφόνησε έναν πολίτη; Ενώ από την άλλη στην Ηριάννα οι αποδείξεις είναι σαθρές. Και μετά μιλάς για ιδεολογικές προκαταλήψεις και ημιμάθεια; Μάλλον αυτά ισχύουν στο πρόσωπό σου. Στον Κορκονέα δεν παραβιάστηκε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα του. Στους χρυσαυγίτες δεν έχω παρακολουθήσει όλες τις δίκες οπότε δεν μιλώ.

Αυτοί που τα κάνουν λαμπόγυαλο στα γήπεδα θα αντιμετωπιστούν όπως με της Ερμού υφυπουργέ α(θ)λητισμού κ. Βασιλειάη ή αντιστρόφως;

Γιατί οι συριζαίοι αθωώνουν την κυρία στο fb ? τι κρύβουν από κάτω; εδώ και τώρα ενημέρωση!

dfgdfg το DNA είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο παγκοσμίως, Γι αυτό το σύστημα αδυνατεί να αθωωώσει την επιχορηγούμενη ομοιδεάτισσα-προστατευομενή του. Θα εκτεθούν παγκοσμίως. Ο κορκονέας καταδικάστικε απτα κανάλια του κατεστημένου απτην πρώτη στιγμή για έναν φόνο από αμέλεια. Κυνηγήθηκε η οικογενεια του,καταπατήθηκαν όλα τα δικαιώματα του επειδή το νεκρός νεαρός ήταν ομοιδεάτης αυτών που έχουν τα κανάλια και πήγαινε στα ίδια ιδιωτικά σχολεία με τα παιδιά της άρχουσας τάξης. Το όνομα του έπαιξε αμέσως παντού αν και ήταν ακόμα κατηγορούμενος. Η "δικιά σας" αν και καταδικασμένη π

@ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ: Το DNA είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο(μάλλον). Αλλά το θέμα είναι πώς κάνεις την ταυτοποίηση και τί διαδικασία ακολουθείς. Εκεί είναι όλα τα ερωτήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Κορκονέας είτε εξ αμελείας είτε εκ δόλου το έκανε το αδίκημα και υπάρχουν και αδιάσειστα στοιχεία. Δεν μπορούν να μπουν στον ίδιο κουβά οι 2 υποθέσεις.

Οταν σου συμπαραστέκονται αλληλέγγυοι που πιάνουν συχνότερα τη βαριοπούλα απ'το σαπούνι κάτι τεκμαίρεται. Αν το λέει και το DNA μιλάμε για διαβολεμένη σύμπτωση

Παντού, σ’ όλα τα ΜΜΕ, αρχικά είχαμε τις αναφορές για την «Ηριάννα Β.Λ.», για να κοπούν στην συνέχεια τα αρχικά του διπλού επιθέτου της και να έχουμε αναφορά μόνο στην «Ηριάννα». Μετά, δηλαδή, την «Σοκολάτα με ονοματεπώνυμο», τώρα έχουμε την «γυναίκα - τρομοκράτη δίχως επώνυμο»…Αριστερά-Δεξιά-ΜΜΕ-Αναρχικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί !

Παρά το ότι δεν αποκαλύπτει το επώνυμό της η τρομοκράτης,είναι προφανές ότι, οικονομικά τουλάχιστον, ανήκει στην αριστερά εκείνη που διακρίνεται για το εύρος όχι της καρδιάς της, αλλά του πορτοφολιού της οικογένειάς της. Γι’ αυτό, για να το πάω και λίγο «ταξικά» το θέμα, είναι ντροπή και ξεφτίλα για τον υπουργό Δικαιοσύνης να παρεμβαίνει με τόσο αισχρό και ξετσίπωτο τρόπο για να σχολιάσει αρνητικά απόφαση της Δικαιοσύνης και να δώσει το μήνυμα για το τι «πρέπει» να γίνει, όταν εξεταστεί ξανά η υπόθεση αυτή μετά από δύο μήνες. Ούτε στην χούντα τέτοιοι χειρισμοί...........

@21:13 από πότε οι αλληλέγγυοι είναι αυτόματα τρομοκράτες;

oi κουκουλοφόροι που έσπαγαν περιουσίες εχθές στην Ερμού, φορώντας μαυρες κουκούλες (όπως άλλοτε οι συνεργάτες των ναζί) δεν χαρακρτιρίζονται τρομοκράτες ? τρομοκράτες - παρακράτος και αληταρία ονομάζονται

Ο Κοντονής δεν έκανε δηλώσεις για τους πλειστηριασμούς σπιτιών που έγιναν σε οικογενειάρχες. Δεν είπε τίποτα για τους ανέργους που τρέμουν για τις χρεωστικές κλήσεις που έρχονται σ’ αυτούς σωρηδόν. Δεν εξέφερε γνώμη για τις παραβιάσεις των εργασιακών σχέσεων σε βάρος μισθωτών από κάποιους αδίστακτους εργοδότες τους, που τους παρακρατούν χρήματα για τα οποία έχουν εργαστεί και τους εκβιάζουν με τον χειρότερο τρόπο για το πότε θα τα πάρουν. Έκανε, όμως, δηλώσεις για την «Ηριάννα»…

Τι να τα κάνουμε τα στοιχεία, όταν κάτι παρακμιακοί «καλλιτέχνες» σαν τον… Μάνου Τσάο υπογράφουν υπέρ της «Ηριάννας»; XAAXAAAXA

Οι τρομοκράτες κ.κ. @18.57 δεν είναι ποτέ κριτικά σκεπτόμενοι όπως γράφεις στον κ. @16.32! διότι πάντα θα είναι τρομοκράτες.........<<Μην τους φοβάσαι, στο φόβο σου ποντάρουν>> Γιάννης Ρίτσος.

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr η Ηριάννα δεν έχει καμία σχέση με υπουργό της κυβέρνησης και τα δημοσιεύματα που το επικαλούνται είναι ψευδή. ### ArcadiaPortal.gr ###

Το σκατό πρέπει να σας έχει φτάσει στην κάλτσα απτον φόβο. Ετσι ακριβώς λειτουργούσε ο τύπος επι χούντας. Είναι διάχυτο στο portal..............................

Ρε φίλε , όλος ο κόσμος φοβάται. Ποιός έχει τα κότσια να γράψει σχόλιο κατά της Ηριάννας, επώνυμα? Ακουσες κάποιον να κάνει δήλωση επώνυμα ΥΠΕΡ της απόφασης. Φοβαται ο κόσμος, δεν βλέπεις τι κλίμα δημιουργούν ΜΜΕ και cia

cia mi6 mossad nsa κτλ παρακολουθούν στενά την υπόθεση. αλλα την λυση πάλι θα δωσει ο πουτιν και το ξανθο γενος όπως τα ειχε πει ο παισιος και ο λαικοπουλος στον 4ο τομο. ειδομεν

Μα ποιος να γράψει επώνυμα ΥΠΕΡ; Θα φανεί αμέσως ότι δεν έχει στοιχειώδη σκέψη. Ότι μένει κολλημένος σε τιμωρητικές ιδέες περασμένου αιώνα. Ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ότι επειδή είναι συριζαία ή αλληλέγγυα τότε είναι και τρομοκράτισα και κάψτε την μάγισσα. Θα φανεί ότι είναι νομικά άσχετος. Θα φάει κράξιμο για την ασχετοσύνη του. Και επειδή είναι περήφανος δεν θα καθίσει να δώσει τροφή για να τον κριτικάρουν και να τον ξεπροστιάσουν. Οπότε κάθετε πίσω από την προστασία της ανωνυμίας και αραδιάζει ασυναρτησίες ρίχνοντας καύσιμο στις φλόγες του μίσους, λες και τον έβλαψε η Ηριάνν

Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερο, οπότε το επισυνάπτω πάλι για εμπέδωση: "Ο Κοντονής δεν έκανε δηλώσεις για τους πλειστηριασμούς σπιτιών που έγιναν σε οικογενειάρχες. Δεν είπε τίποτα για τους ανέργους που τρέμουν για τις χρεωστικές κλήσεις που έρχονται σ’ αυτούς σωρηδόν. Δεν εξέφερε γνώμη για τις παραβιάσεις των εργασιακών σχέσεων σε βάρος μισθωτών από κάποιους αδίστακτους εργοδότες τους, που τους παρακρατούν χρήματα για τα οποία έχουν εργαστεί και τους εκβιάζουν με τον χειρότερο τρόπο για το πότε θα τα πάρουν. Έκανε, όμως, δηλώσεις για την «Ηριάννα»…"

Πάντως ως τώρα μόνο με το μικρό τους όνομα γνωστές γίνονταν μόνο οι κομμώτριες και οι καλές πουτάνες, μπράβο στο κορίτσι που δε φοβάται το στίγμα

Πάντως είναι διαχρονικά προκλητική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Δικαιοσύνη και η συστηματική άρνησή του να καταδικάσει τις βίαιες επιθέσεις και τις καταστροφές που προκαλούν οι προστατευόμενοι του - αναρχοαριστεροί μπαχαλάκηδες.

Μπράβο ρε δημοκράτες που θέλετε διαπόμπευση(=δημοσίευση ονόματος) χωρίς να υπάρχει (αμετάκλητη) καταδίκη. Αν σας συνέβαινε εσάς θα θέλατε να είχατε στιγματιστεί; Δε νομίζω.

Παύλο "ο Κοντονής δεν έκανε δηλώσεις για τον καύσωνα του προηγούμενου δεκαημέρου, δεν είπε τίποτα για τη Μέδουσα (...) έκανε όμως δηλώσεις για την «Ηριάννα»…" (σε είχα για ελάχιστα πιο ευφυή)

Σύμφωνα με τον νόμο για έναν καταδικασμένο (πρωτόδικα) για τόσο σοβαρα αδικήματα πρέπει να "παίζει" παντου η φωτογραφία του, μήπως αναγνωριστεί και από άλλους πολίτες. Πρωτοφανής η ασυλία σε αυτήν την περίπτωση

Πόσο καλά γνωρίζουμε την υπόθεση; Πόσο ενδιαφερόμαστε να γνωρίσουμε την υπόθεση; Μας ενδιαφέρει να μάθουμε αν ένας καταδικάστηκε άδικα ή το μόνο που μας απασχολεί είναι να εκμεταλλευτούμε μια ευκαιρία για να χτίσουμε ένα αφήγημα που μας συμφέρει; Άκουσα μια συνέντευξη του δικηγόρου της πρωτόδικα καταδικασμένης και έχω φρίξει. Από όσα λέει κρίνεται και η αξιοπιστία του άρθρου αλλά και πολλών σχολίων που γράφτηκαν εδώ. http://www.imerodromos.gr/o-dikigoros-tis-iriannas-milai-sto-niko-bogiopoulo-ligo-meta-tin-apofasi-tou-efetiou/

Επειδή ταυτοποιήθηκαν και 3 χειριστές βαριοπούλας που έσπαγαν ακυρωτικά μηχανήματα στο μετρό, θεωρώ παρήγορο ότι πως η κοπέλα θα μοιραστεί τη μοναξιά της

Η συμμορία των πέντε: άθλιος παρατηρητής, αποτρόπαιος, Λακάν, άθλιος προβοκάτορας, α ρε τρόικα πόσο άργησες (ο Paul Tomsen έχει καιρό να φανεί). Ζουν ανάμεσά μας. Μολύνουν.

@09.06 αν ηταν ενας απο μας παραβατης η φωτογραφια μας θα επεζε νυχτα μερα για καμια εβδομαδα στα ΜΜΕ , διαφωνειτε;

Η κάθε κυβέρνηση έχει τις δικές της εμμονες, αληθεια τι είναι ο ρουβίκωνας;

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.