Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού Μητρόπολης στην Κάρτσοβα (pics,vid)

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού Μητρόπολης στην Κάρτσοβα (pics,vid)

Δεκέμβριος 21, 2016 - 19:05
1 σχόλια

Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη εορτή που είχαν ετοιμάσει οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης.

Τα παιδιά με τη συνοδεία του προσωπικού του παιδικού σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Άλσος της Κάρτσοβας χάρισαν στους παρευρισκόμενους μία πλούσια γιορτή γεμάτη με ποιήματα, τραγούδια, σκετς και φυσικά κάλαντα και ύμνους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τα παιδιά αλλά και τους εργαζομένους του σταθμού για τον κόπο που έκαναν για να προετοιμάσουν αυτή την άριστη γιορτή και ευχήθηκε χαρά και υγεία και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Τα «παρών» στη γιορτή έδωσε και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Θ. Καραλής καθώς και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σ. Βρέντας.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού Μητρόπολης στην Κάρτσοβα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με την ευλογία σας Σεβασμιότατε, Καλά Χριστούγεννα-Χρόνια Πολλά σε όλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.