Η Χιμπέρνιαν αντίπαλος του Αστέρα

Η Χιμπέρνιαν αντίπαλος του Αστέρα

Ιούλιος 20, 2018 - 09:38
0 σχόλια

Μετά από έναν απίστευτο αγώνα όπου σημειώθηκαν συνολικά 10 τέρματα η Χιμπέρνιαν είναι αυτή που πέρασε το εμπόδιο της Ρούναβικ και θα βρεθεί στον δρόμο του Αστέρα Τρίπολης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στον επαναληπτικό των Νήσων Φερόες παρότι η Ρούναβικ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας στο 5' το 2-0 η ''Χιμπς'' συνήλθε γρήγορα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο τέταρτο του αγώνα σταματώντας ουσιαστικά εκεί τις οποιες ελπίδες των γηπεδούχων για πρόκριση.

Ωστόσο οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο επιθετικό τέμπο και απαλλαγμένες από το όποιο άγχος πυροβολούσαν κατά ριπάς με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 4-6 και νίκη των ''Χιμπς'' και σε συνδυασμό με το 6-1 του πρώτου αγώνα στην Σκωτία να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση εκεί όπου τους περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν: 1' Άμπροουζ (αυτογκόλ), 5', 35', 57 Όλσεν - 10' ΜακΓκιν, 18' Στίβενσον, 45' Γκρέι, 50' Άμπροουζ, 70', 77' Μάλαν.

Η ενδεκάδα της Χιμπέρνιαν: Μπογκντάν, Γουιτάκερ (77' Σλίβκα), Αμπρόοοζ, Πόρτιους, Γκρέι, Στίβενσον, Μπάρτλεϊ (88' Γκουλάν), Μακ Γκιν, Μάλαν, Σόου (78' Σουόνσον), Κάμπερι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.