Η χαρά του ευρωβουλευτή!

Η χαρά του ευρωβουλευτή!

Ιούνιος 14, 2019 - 19:33
5 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Οποία χαρά μεγάλη, ω άνδρες Τριπολίτες! Χοροπηδούντος του Αλέξη Γεωργούλη έξω από το Ευρωκοινοβούλιο εις τας Βρυξέλλας ξεκινά η νέα ευρωβουλευτική περίοδος. Ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ που άκοπα, αδιάβαστα και αβασάνιστα μπήκε στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν τα βρήκε με τη ΝΔ, κατά δήλωσή του -μιλάμε για σταθερότητα στις πολιτικές πεποιθήσεις, όχι αστεία!- χαίρεται και το δείχνει και ανεβάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλο ανεμελιά και ξεγνοιασιά, ανάλογη με εκείνη των μαθητών που σήμερα τελείωσαν το σχολείο.

Επειδή και από τους περισπούδαστους ευρωβουλευτές μας χαΐρι δεν είδαμε, να ευχηθούμε καλή θητεία στον νεόκοπο ευρωβουλευτή που θα απόσχει για πέντε χρόνια από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα και δεν θα έχει πια το άγχος του συμβολαίου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, μάλλον ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές του Πρωθυπουργού για τη λίστα υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο. Βρέθηκε στην πέμπτη θέση, πάνω στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, από έμπειρους και δραστήριους πολιτικούς. Ξεπέρασε με άνεση πρώην υπουργούς όπως τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, Γιάννη Μουζάλα, Λυδία Κονιόρδου, Θεοδόση Πελεγρίνη και Φωτεινή Σκοπούλη.

Οσο είσαι έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, όσο θέλεις χοροπήδα, Αλέξη. Μέσα απαγορεύονται τα χοροπηδηχτά. Σε χορεύουν στο ταψί, συνήθως.


5 Σχόλια

'Οπου να ναι λιγδώνει το αντεράκι ο άεργος και άρχισε τα χοροπηδητά. Λογικό.. Που θα βρισκε καλύτερα στην κατάσταση του?

Η εκλογή αυτή αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του απολίτικου πολτού που αποφασίζουν με κριτήρια κοινού Τατιάνας. Το λαικό ΠΑΣΟΚ βρήκε νέο Λάκη Κομνηνό

Σωστά. Γιατί είναι πασιφανές ότι με τέτοια αντιμετώπιση κόπτεται για τις νέες του αρμοδιότητες. Και μας το γνωστοποιεί ο ίδιος μάλιστα. Τόσο το θράσος του, να τον χαίρεστε !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.