Η Χ-Factor ανατροπή του Κορακοβουνίου στο Λεβίδι

Η Χ-Factor ανατροπή του Κορακοβουνίου στο Λεβίδι

Δεκέμβριος 17, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Το Κορακοβούνι έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας στο Λεβίδι που ουσιαστικά ισοδυναμεί με άλμα προς τον μεγάλο στόχο της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας που είναι η παραμονή.

Η νίκη αυτή δεν ήρθε τόσο απλά καθώς οι κοκκινόμαυροι χρειάστηκε να επιστρέψουν από την κόλαση του πρώτου ημιχρόνου στον παράδεισο της επανάληψης κάνοντας μια τεράστια ανατροπή καθώς το 2-0 έγινε 2-4 στο τέλος του αγώνα.

Το πολύ κακό Κορακοβούνι του πρώτου ημιχρόνου που βρέθηκε με δύο τέρματα διαφορά πίσω έδωσε την θέση του στο πολύ καλό και ουσιαστικό Κορακοβούνι του δευτέρου μέρους που μπήκε αποφασισμένο στον αγωνιστικό χώρο και όχι απλώς στάθηκε ανταγωνιστικό αλλά κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και να αλλάξει τα δεδομένα παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς.

Σημαντικότερο ίσως στοιχείο για να έρθει η ανατροπή είναι πως η ο ομάδα του Κορακοβουνίου δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία και το μυαλό της ακόμα και στο κακό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου έχοντας την οξυδέρκεια να διαχειριστεί πνευματικά αυτή την κατάσταση για να φτάσει τελικά στην μεγάλη ανατροπή.

Καθοριστική είναι η συμβολή και του Γιάννη Αποστολόπουλου από τον πάγκο με τον ο οποίος δούλεψε ποδοσφαιρικά το παιχνίδι με αλλαγές σε θέσεις και σε πρόσωπα πετυχαίνοντας διάνα στο να αλλάξει η μορφή του αγώνα από πλευράς της ομάδας του έχοντας την δική του συμετοχή στην εξέλιξη του παιχνιδιού από τις δικές του κινήσεις. 

Το Κορακοβούνι ολοκλήρωσε νικηφόρα και με μια μεγάλη ανατροπή τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας φθάνοντας τους 14 βαθμούς και βλέποντας με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην συνέχεια.

Από: astrosnews

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.