Η ΓΣΕΕ ζητά να αποσυρθεί το δημοψήφισμα

Η ΓΣΕΕ ζητά να αποσυρθεί το δημοψήφισμα

Ιούλιος 01, 2015 - 17:00
2 σχόλια

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί επί των δραματικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Για τη ΓΣΕΕ η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων.

Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ’ ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.

Η Συνομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για μνημόνιο των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.

ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ!

Ως Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


2 Σχόλια

Το ζήσαμε και αυτό. Η ΓΣΕΕ να ζητά απόσυρση του δημοψηφίσματος που όμως όπως λέει είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού λαού. Επίσης είναι ενάντια σε κάθε είδους μνημόνια αλλά πρέπει με κάθε θυσία να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ. Βλέπει κανείς την αντίφαση η όχι; Μήπως τελικά η ΓΣΕΕ ειναι η Γενική Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και ένα πρόχειρο γκάλοπ ξέρει κανείς ποιος είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ;

Αφήστε τα όνειρα για δραχμούλες και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση!! Το σχέδιό σας δε θα πετύχει, να είστε σίγουροι! Κάνε ρε Αμοκ (καταλαβαίνω και το λόγο που το έπαθες), τον κόπο να διαβάσεις τα επιχειρήματα πιο πάνω που αφορούν τα χαρακτηριστικά αυτού του τόσο....δημοκρατικού δημοψηφίσματος, κι έλα να μου αντικρούσεις έστω ένα!!!! Όλοι τους έχουμε πάρει χαμπάρι πια....Τι εκστρατείες φόβου λέτε και πράσινα άλογα, που θέλει η π@@@@@@α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει??????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.