«Η Γορτυνία του Αύριο»: Η διεξαγωγή debates απαραίτητη

«Η Γορτυνία του Αύριο»: Η διεξαγωγή debates απαραίτητη

Μάιος 09, 2019 - 12:29
1 σχόλια

Ο συνδυασμός «Η Γορτυνία του Αύριο», θεωρεί απαραίτητη την διεξαγωγή debates, πριν την εκλογική διαδικασία και μας βρίσκει σύμφωνους με την όποια αίτηση έχει εκφραστεί δημόσια, όχι μόνο μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ώστε οι δημότες της Γορτυνίας, να γνωρίσουν τα προγράμματα του κάθε συνδυασμού.

Έχει ήδη δρομολογηθεί από την Αρκαδική Τηλεόραση η διαδικασία και την προσεχή εβδομάδα, θα αποσταλούν οι προσκλήσεις, για την πραγματοποίηση του πρώτου debate, μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών και θα ακολουθήσουν οι προσκλήσεις για τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους.

Ελπίζουμε στην παρουσία και των 7 συνδυασμών, σε μια συζήτηση, προς όφελος των Δημοτών.

Για τον συνδυασμό «Η Γορτυνία του Αύριο»
Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η Αρκαδική Τηλεόραση εκπέμπει στη Γορτυνία ? Προτείνω να ενημερωθούμε εγκαίρως ώστε να έρθουμε Τρίπολη . Ας ξεκινήσει ο κ Γιώργος την ενημέρωση με ντουντούκα . Δεν είναι δα και μεγάλος Δήμος η Γορτυνία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.