Η γκολάρα του Τέλη Σαλαπάτα που θύμισε «Λύμπε»

Η γκολάρα του Τέλη Σαλαπάτα που θύμισε «Λύμπε»

Ιανουάριος 15, 2020 - 18:29
0 σχόλια

Το παιχνίδι της  Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό την περασμένη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην Μεγαλόπολη ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με το 1-1 να δίνει από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα με τον Τέλη Σαλαπάτα να έχει το highlights του αγώνα αυτού.

Και όταν μιλάμε για highlights και για Τέλη Σαλαπάτα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από ένα πολύ όμορφο γκολ με τον έμπειρο επιθετικό της Δημητσάνας να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με το εξαιρετικό τελείωμα της φάσης που έδωσε μάλιστα σε εκείνο το σημείο το προβάδισμα της ομάδας του.

Έπειτα από σέντρα από τα δεξιά του Μιχάλη Σωτηρόπουλου ο επερχόμενος μέσα στην περιοχή Τέλης Σαλαπάτας με αριστερό πλασέ με την μία έστειλα την μπάλα στα δίχτυα του Κοζιώτη έχοντας τοποθετήσει άψογα το σώμα του πίσω από την μπάλα την στιγμή που επιλέγει να την στείλει με την μία προς το τέρμα.

Η σωματοδομή αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού του Τέλη Σαλαπάτα θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τον παλαίμαχο άσο Μεσσήνιο άσο του Παναθηναικού και της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο με το γκολ αυτό να έχει στίγμα από παλιές τέτοιες εκτελέσεις του "Λύμπε".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Τέλη Σαλαπάτα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.