Η Γεωργία Γεννιά από την Τρίπολη, νέα βουλευτής στην Α Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Γεωργία Γεννιά από την Τρίπολη, νέα βουλευτής στην Α Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σεπτέμβριος 21, 2015 - 15:13
2 σχόλια

«Περήφανη ...για τους φίλους μου και την οικογένειά μου!!!!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καταιγισμός ευχών και αγάπης από όλους !!! Με έχετε συγκινήσει τόσο που θα κάνω ειλικρινά ό,τι μπορώ για ένα καλύτερο μέλλον!!!!»

Με αυτό το μήνυμα στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η Γεωργία Γεννιά θέλησε πριν από λίγο να ευχαριστήσει την οικογένειά της και τους φίλους της για τη στήριξή τους αλλά και για τις ευχές τους για τη μεγάλη της επιτυχία να είναι εκπρόσωπος της Α' Πειραιώς στο κοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το βιογραφικό της, όπως το έχει συντάξει η ίδια:

«Γεννήθηκα το 1974. Με προσφυγικές μικρασιάτικες ρίζες και καταγωγή από τον Πειραιά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι εκπαιδευτικός στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία. Το 2011 συμμετείχα στη συγγραφή συγγράμμοτος για τις καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Πειραιώς ενώ γνωρίζω άπταιστα την αγγλική και γαλλική γλάωσσα. Ήμουν αθλήτρια του Γ.Σ.Αρκαδίας στα 100 μ ενώ από το 2005 είμαι παντρεμένη με τον καλαθοσφαιριστή και γυμναστή Στράτο Βαφεία και έχω αποκτήσει ένα γιο, τον οκτάχρονο Στέφανο-Σωκράτη.

Η ενασχόλησή της Γεωργίας Γεννιά με την πολιτική ξεκίνησε ήδη από τα μαθητικά της χρόνια όταν είχε εξελέγη Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης ενώ ήταν μέλος του συντονιστικού των σχολείων 2/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας στις καταλήψεις του 1990. Από το 1995 έως το 1998 υπήρξε Υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου Πόλης ΑΕΙ Αθήνών και από το 1996 έως το 1998 Μέλος του Γραφείου Τύπου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Δ.Σ. φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών, Μέλος της Συγκλήτου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ, μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ -Γραφείο Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., και μέλος της Κ.Ε.Γ.ΜΕ. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ) ως εκπρόσωπος της ΕΦΕΕ. Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφεριακός Σύμβουλος Πειραιά με τον Συνδυασμό “Αττική Συνεργασία- Όχι στο Μνημόνιο” Αλέξης Μητρόπουλος ενώ το 2011 εξελέγη μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Άρματος Πολιτών. Το 2012 και το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α΄Πειραιά και Νήσων με το ΣΥΡΙΖΑ».


2 Σχόλια

μια από 'δω και μια από 'κει.... πασοκ - περιφέρεια Πειραιά - Άρμα Πολιτών - σύριζα. που θα πήγαινε.... κάπου θα καθόταν τελικά το μπαλάκι ! . και έκατσε στο βουλευτιλίκι (με λίστα) !!! μπράβο και εις ανώτερα !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.