Η Γεννηματά ζητεί από την κυβέρνηση να στείλει κλιμάκια στην Αρκαδία

Η Γεννηματά ζητεί από την κυβέρνηση να στείλει κλιμάκια στην Αρκαδία

Ιούνιος 26, 2016 - 15:33
0 σχόλια

Ο Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τις πληγείσες περιοχές

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από ενημέρωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά από τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν χθες από τις σφοδρές καταιγίδες και τη χαλαζόπτωση στο νόμο Αρκαδίας και ειδικότερα στο δήμο Τρίπολης (πρώην δημοτικές ενότητες δήμου Κορυθίου και δήμου Τεγέας), δήμο Μεγαλόπολης και στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Καστρίου, Αγίου Πέτρου και Άνω Δολιανών, καλεί την κυβέρνηση άμεσα, ακόμη και σήμερα, να σταλούν κυβερνητικά κλιμάκια ώστε να κηρυχθούν οι περιοχές αυτές εκτάκτου ανάγκης.

Παράλληλα κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Γιάννη Μανιάτη και τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικών Ανάπτυξης και Υπαίθρου του ΠΑΣΟΚ Μόσχο Κορασίδη θα επισκεφτεί αύριο τις πληγείσες περιοχές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.