Η γενναία πράξη συγγνώμης του Σπύρου Λαγού στον Απόλλωνα Τυρού

Η γενναία πράξη συγγνώμης του Σπύρου Λαγού στον Απόλλωνα Τυρού

Ιανουάριος 28, 2019 - 16:07
3 σχόλια

Ο Σπύρος Λαγός φροντίζει κάθε φορά να ξεχωρίζει τόσο για τα αγωνιστικά του κατορθώματα όσο και για τον τρόπο αντίληψης και το υψηλό επίπεδο σεβασμού το οποίο έχει αποδείξει και συνεχίζει να κάνει πως έχει.

Σε μια περίεργη φάση στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ερμή Μελιγούς ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός παρασυρόμενος ίσως από την ροή του παιχνιδιού και το στιγμιαίο ένστικτο λόγω και της μη διακοπής της φάσης από τον διαιτητή δεν τήρησε το fair play αναλαμβάνοντας λίγες ώρες μετά τις ευθύνες του με μια ξεκάθαρη και αληθινή δήλωση γεγονός που έχει την δική του αξία.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ υπέρ του Ερμή έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπά σε πρόσωπο παίχτη του Απόλλωνα και τον Σπύρο Λαγό να συνεχίζει την φάση παρότι σκέφτηκε αρχικά να διώξει εκτός αγωνιστικού χώρου την μπάλα.

Με δήλωση του σε επικοινωνία που είχε ο Σπύρος Λαγός με το ArcadiaPortal.gr στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους ανθρώπους του Απόλλωνα Τυρού υλοποιώντας με την πράξη του αυτή το "συγγνώμη" και ταυτόχρονα να γίνεται παράδειγμα σε μια δύσκολη εποχή για το ποδόσφαιρο μας.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Λαγού

"Θα ήθελα να εκφράσω προς τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση του Απόλλωνα Τυρού ένα συγγνώμη για την μη τήρηση του fair play στον μεταξύ μας αγώνα. Η παρουσία μου στα Αρκαδικά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει συνέπεια σε θέματα fair play και επίσης είμαι από αυτούς που και ξέρουν αλλά και μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν την σωματική ακεραιότητα παιδιών που κάνουμε το μεράκι μας χόμπι κάθε Σαββατοκύριακο". 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπράβο σου Σπύρο.Οχι σαν άλλους που χτυπούν παίχτες τους σπάζουν την κλείδα και δεν τρέχει τίποτα.

Έπρεπε να το είχατε λύσει μεταξύ σας αυτό το περιστατικό όταν τελείωσε το παιχνίδι όχι να πάρει αυτές τις διαστάσεις μου μυρίζει προβολή για όλους εκεί κατω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.