Η Γενική Συνέλευση των Ανθέων της Πέτρας

Η Γενική Συνέλευση των Ανθέων της Πέτρας

Νοέμβριος 10, 2019 - 15:03
0 σχόλια

Τα Άνθη της Πέτρας τρέχουν στον έβδομο χρόνο της ζωής τους!

Με την πολύτιμη εμπειρία της πυκνής δράσης μας και με εφόδιο τις αρχές της σύγχρονης διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς αναπτύσσουμε πλέον το σχέδιό μας και τις πρωτοβουλίες μας πάνω στο τρίπτυχο: α) διάσωση της μνήμης (αρχειακά έγγραφα, παλιές φωτογραφίες, συνεντεύξεις κτλ), β) διάσωση των μνημείων (ανακηρύξεις προστατευόμενων μνημείων, αποτυπώσεις κ.α.) και γ) διάσωση της τέχνης (σχολή μαθητείας της παραδοσιακής τέχνης της πέτρας, εργαστήρια). Η 2η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Κίνησής μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 πμ, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Τζωρτζ 9, Αθήνα).

Με τη δύναμη της πιο σημαντικής διαδικασίας της εσωτερικής μας λειτουργίας που θα τη σηματοδοτήσει η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Άνθη της Πέτρας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.