Η γενιά των σαραντάρηδων «επελαύνει» στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Η γενιά των σαραντάρηδων «επελαύνει» στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Ιούνιος 18, 2019 - 10:40
9 σχόλια

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα ρίχνεται στη μάχη των εκλογών, με όλες τις πιθανότητες εναντίον του, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά με αισιοδοξία για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς στο κομματικό επιτελείο εκτιμάται ότι οι ψηφοφόροι «ξέσπασαν» στις προηγούμενες κάλπες και τώρα θα σκεφθούν πιο ψύχραιμα και θα σταθμίσουν τα γεγονότα.

Στην Αρκαδία, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει, εκτός από το όνομα του νυν βουλευτή και διδάκτορα της Νομικής Γιώργο Παπαηλιού, τα ονόματα του Χρήστου Στάικου, του Μαρίνου Ρουσιά, της Μαύρας Σαραντοπούλου, της Μαρίας Μητροπούλου που όλοι τους εκπροσωπούν τη γενιά των 40άρηδων.

Άλλωστε, ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων και δείχνει εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους.

Εξάλλου, Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλος, Χαρίτσης, Μπάρκας, Ηλιόπουλος, Χατζηγεωργίου, Νοτοπούλου, Μπουρνούς «επελαύνουν», θα λέγαμε, στις κομματικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα δικά μας, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ψηφοφόροι ρωτούν και ζητούν να μάθουν ποιες είναι οι κυρίες του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας, καθώς πρόκειται για γυναίκες με αξιοσημείωτη παρουσία στα κοινά αλλά με... απουσία στα αρκαδικά δρώμενα, κάτι που έχει σημασία για την τοπική, ας την πούμε, ψήφο.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ρουσιάς έγινε ευρύτερα γνωστός στην Αρκαδία επειδή εδώ και μήνες «επικοινωνεί» το πρόγραμμα ΦιλόΔημος του υπουργείου Εσωτερικών, ως ειδικός συνεργάτης του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Χρήστος Στάικος, γέννημα θρέμμα της Τρίπολης, είναι ουσιαστικά ο μόνος ευρέως αναγνωρίσιμος υποψήφιος στην Αρκαδία, εκτός από τον κ. Παπαηλιού. Εξάλλου, ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών το 2015, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας τού είχε δείξει εμπιστοσύνη, και έχει ήδη περάσει από τη βα΄σανο του υποψηφίου στις βουλευτικές εκλογές.

Στην Αρκαδία, η γενιά των σαραντάρηδων του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για σκληρή μάχη στις 7 Ιουλίου.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουν τα αθηναϊκά μέσα στον Χρήστο Σταίκο.

Εκρηκτικά δίδυμα στο δρόμο προς την κάλπη

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγραμμα και πρόσωπα «ξεκλειδώνουν» τις κάλπες


9 Σχόλια

Δεν μπορούμε να μιλάμε για γενιά σαραντάρηδων.40 είναι μόνο ο Στάικος που προσπαθείτε να εξυμνήσετε μέσα από το άρθρο σας.Τα υπόλοιπα παιδιά πλην του Παπαηλίου είναι γενιά 30αρηδων.Να ξέρετε τι γράφετε πια.

Επίσης αν δεν ξέρετε να ρωτήσετε να μάθετε και να πείτε και δυο λόγια για τα δύο " κορίτσια". Το αν το πουλεν σας γεννήθηκε στη Τρίπολη δεν αφορά κανέναν, υποψήφιοι για τον Νομό είναι. Έξυπνη η προσπάθεια σας αλλά δεν το χετε

13:20 Κοπρόσκυλο είσαι και φαίνεσαι. Ξέρεις ρε αρχικόπρε τί έχει κάνει στη ζωή του ο καθένας και τους βρίζεις;

Κοπρόσκυλα και προδότες καλά τους λέει ο φίλος που συντάχθηκαν με τους εθνομηδενιστες και τους προδότες τα ξεπλυματα του σοβιετ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.