Η φωτογραφία του Μητσοτάκη από τον στρατό και η συνάντηση με την «σειρά» του (pic)

Η φωτογραφία του Μητσοτάκη από τον στρατό και η συνάντηση με την «σειρά» του (pic)

Μάιος 31, 2019 - 14:34
7 σχόλια

Η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη το πρωί της Παρασκευής 31 Μάϊου έκρυβε πέραν των άλλων και πολλές ευχάριστες και ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Μία από αυτές που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκινηθεί είναι και μια φωτογραφία σε συνάντηση του με έναν Τριπολίτη από τον στρατό όπου μαζί υπηρετούσαν την θητεία τους στην 124 ΠΒΕ στις αρχές τις δεκαετίας του 90'.

Δυο παλιοσειρές λοιπόν όπως συνηθίζεται να λέγεται στην στρατιωτική διάλεκτο βρέθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια με την επίμαχη φωτογραφία να ταξιδεύει τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας πίσω στα στρατιωτικά του χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε θερμή χειραψία, εναγκαλισμό και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον παλιό του φίλο από τον στρατό σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της περιοδείας του στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Τάσος Κοτσιρίλος, ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και με την επίσημη στήριξη του Κυριάκου!

να το παιδι του λαου,εχει παει και φανταρος,αμεσως ξεχαστηκαν τα εκατομμυρια που χρωσταει η ΝΔ ,και που θα τα πληρωσει παλι ο λαος !!!!!!!!!!! αυτο ισχυει και για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Για να καταλάβετε τι βύσματα και λουφα θητεία έκαναν και οι δυο δείτε τα μαλλιά τους.... Όσοι έχουν υπηρετήσει στρατο ξηράς, μετα απο έξι μήνες αφου απολύθηκαν έγιναν τοσα τα μαλλιά τους

Αυτό το μειλίχιο κλειστό χαμόγελο του Τάσου είναι όλα τα λεφτά. Γνήσιος αγωνιστής κι΄αυτός και η οικογένεια του!!

Χαχαχαχ....μονο τα μαλλια; Κοιτα γραβατουλες χαλαρες, δικωχο στο χερι. Εμας περιμενε ο δικας στην πυλη οταν βγαιναμε εξοδουχοι....τοτε.... και αν ησουν ετσι ειχε στερηση εξοδου + 5φ εννοειται. Ασε που αν δεν ησουν απο εδω επρεπε και δεν ειχες που να πας για να φορεσεις ρουχα κανονικα, ησουν αναγκασμενος να κυκλοφορεις με τη στολη εξοδου! Οχι ομως οτι περασαμε και ασχημα, να μην ειμαστε αχαριστοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.